2008.05.22. 08:00 | Szerző: -Ani-
Tegnap bent ácsorgott egy pali az üzletben, aki a közeli nagy hírű gyárban dolgozik. Baromfi termékeket gyártanak és mesélt. Miből van a párizsi? Nem is az olcsó, hanem a drágábbik, jobb fajta. Hű, az anyját! Például leesik a szalagról a véres szárnyvég, ami az egyik alapanyaga, spiccre veszik, foci és ha nem sikerül felrúgni, jön a takarítónéni lapátra söpri és sutty a szalagra vissza. Még egy pár efféle technikai megoldást elárult, a receptúra is fantasztikus, direkt nem írom le mert a leokádott billentyűzetet sajnos csak kicserélni lehet, és senkit nem akarok efféle kiadásokba kergetni. Csirkemell sonkát veszek ezután a családnak, azt csak mellből készítik, nincsenek ínyenc összetevői. Te jó ég, vajon miket eszünk, nem is tudjuk, gondolom nem csak a hústermékekkel van ez így! Király fogyókúra! Aki fogyni akar el kell helyezkednie kamuból 1-2 napra azokban az üzemekben ahol a kedvenc kajáit készítik, volt étvágy, nincs étvágy...szerintem. Végül kiköt az illető egy kórházban, ahol elégedetten fogyaszthatja az infúziót. Hülyeségeket hordok itt össze, de egy kis tréfával kompenzálni kell ezt a rémes dolgot! Marcival nekiálltunk pár nappal ezelőtt, megnéztük azoknak az üdítőknek és üdítőporoknak az összetevőit, amit "gondos anyukák" mindennap vásárolnak a gyerekeiknek. Végeredmény részemről: két hátas, leeső áll fölkurblizása, égnek álló haj. Hogy adhatnak, hogy gyárthatnak ilyet gyerekeknek??! Árpi /blogjaim közt már írtam róla/ mindíg azt magyarázta, tudatosan mérgezik a népet....lehet, hogy tudott valamit? No evezzünk békésebb vizekre, nem kell megvenni minden borzadványt, együnk házikészítésű és bio dolgokat, akkor tuti nem érhet meglepetés minket Szerintem

Címkék: blog szerintem párizsi húsüzem  |   | 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr36481508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2008.05.22. 09:49:52

A sága füstölt párizsi (bármiből is készítik) finom... :P

pankeey · http://blogeey.net/pankeey 2008.05.25. 16:22:44

azert fustolik, h ne erezzed a hypo-t :)
nekem csak az remlett, hogy a parizsi a husos-szalamis termekek legalja :)
de szerintem eleg sok termekben vannak hasonlo alapanyagok.

az "E-vitaminok"-rol nem is beszelve :)

Feree 2008.05.26. 12:03:37

Ha tudnátok mi mindent rejtenek a húsipari csodák?! Én már csak házit eszem!