2008.05.05. 12:55 | Szerző: -Ani-

Jól sikerült a tegnapi nap, a fiúk megérkeztek a kétnapos girocopter túráról, az anyáknapi ünnepség is szép, megható volt. Tóni rengeteg légi fotót készített, ma néztem meg őket tüzetesebben, gyönyörűek, csodálatos látványban volt része, nagyon sok órát töltött a levegőben. Szegénykém jól elfáradt, de délután 4-kor már az ünnepségünkön fotózott. Kicsit sírókáltak az anyukák, és sok-sok puszit zsebeltem be a műsor végén. Nekem is hoztak a szereplő gyerekek virágot.Azt hiszem sikerült valami olyat alkotni, ami még ebben a faluban nem volt.


















Este kimentem a reptérre, ahol Tamás és Michael még szerelgették a girót. Meglátogattam a kis családi cirkusz társulatot, dajkáltam törpe nyuszit, Marcinak annyira tetszett, hogy valószínű hozunk egyet haza belőlük a héten. Fjosok az édes kisfiú, tavaly óta mit sem változott, szép szőke göndörfürtös, babagyerek pedig már 6 éves, Santu a bátyja, kamasz fiú, beszélgettem vele, meghökkentő mennyi inteligencia szorult belé, milyen okos. Nem maradtunk sokáig, fáradtak voltunk mindannyian, siettünk mielőbb ágyba bújni, ezért az igazi élménybeszámolót a két napról a fiúk még csak ma fogják elmondani

Címkék: blog szerintem ünnepély  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr50476064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása