2008.03.06. 09:43 | Szerző: -Ani-
Tegnap az egyik kereskedelmi csatornán egy új játék indult, gondoltam belenézek. Te jó ég! Mire képesek az emberek egy kis pénzért, az emberi butaság netovábbja ez a bevállalósdi. Az igazság ára címet viseli, poligráf ellenőrzése mellett kell a játékosoknak igen meredek, kérdésekre válaszolniuk.
A hülyék nem gondolnak bele, hogy a pénzt egyáltalán nem könnyű megszerezni, és ha nem jön össze a húsz „milla”, ami szerintem édes kevés ahhoz, hogy az ember elvágja magát, haza kell menni és folytatni kéne ott, ahol abbahagyta, ami ezek után kétlem, hogy bárkinek is sikerülne. A hatvankét éves falusi tyúkanyó még az édesanyját is magával cipelte, akit csak szánni tudok ezután. Százezer forintért, ami semmiség, olyan kérdésekre kellett válaszolnia, hogy: nézett-e már pornót, végzett-e önkielégítést, volt-e a fiánál fiatalabb pasival szexuális kapcsolata? A válaszok igennel végződtek. Néztem „csóri” anyukáját és az öccsét, mikor fognak felrobbanni a kényszeredett jópofizás alatt.
Láttam már nagy bagós, vagány mamit, ahol élek, azon is csodálkoztam, de ilyet?! Most is van a nőnek jóval fiatalabb titkos kapcsolata, elájulok! Mi lehet a pasinál a „motiváció”? Biztos ronda a felesége, vagy a nénike saját tapasztalatból mesél arról, amit a töri könyvek olyan szárazan írtak le. Nagy a szabadosság országunkban, talán ennyire nem is kéne, rendszerváltás után az első a szemét az, amit átvettünk a kapitalista világtól, nem kellett volna.
Viszont ha jól körülnézünk környezetünkben, azért elég prűdek az emberek, a hétköznapi életben kevesen merik felvállalni rejtett vágyaikkal küszködő valós énjüket. Jobb is!! Ez a mamuska ha a játék után hazamegy, aminek még nincs vége, szerdán folytatódik, teljesen elkapálta magát a falujában. Vége a tekintélynek, ha egyáltalán volt, meg marad-e a barátnő, akiről a játékban azt kellett nyilatkoznia, hogy jobb nőnek tartja magát nála. Mi nők nehezen bírjuk a kritikát, főleg ország-világ előtt és pont a barátnőtől. Amúgy sem hiszek az önzetlen, őszinte, női barátságokban. Amúgy templomba jár a hölgy minden vasárnap a barátnőjével. Nem irigylem a húszmillióját tőle ha megnyeri, ilyen áron nekem sose kéne! Ennek a műsornak pedig, amiről meg van a véleményem, nem leszek a nézője! Csajok! Odafigyelni apura, ha a szomszéd néninek segíteni megy!!!!!!!
Ui:Az önkielégítésre nemmel válaszólt, mondván akinek fiatal barátai vannak, annak erre nincs szüksége. Miért, másoknak igen?

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr51474727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása