2008.03.03. 12:27 | Szerző: -Ani-

Nem vagyok egy telefonon lógó típus, gyorsan leteszem, ha a mondanivalómmal végeztem. Fiaim olykor zúgolódnak is ezért, mert még szerettek volna valamit mondani, de anya letette. Van ez a jó kis MSN, azon szoktunk még társalogni.
Egy gáz van vele, hogy nem győzöm írni a sok infót, amit elmondanék, a lényeg mindig lemarad. Ennek kiküszöbölése végett, no és azért, hogy láthassam beszélgetőpartnereimet, telepítettünk a gépre webkamerát. Most jön a NŐ!
Félnapig próbafelvételek: hogy nézek ki, milyen a hangom, mennyi látszik belőlem stb.? Fú, állatira fárasztó lehetett! Aztán beszélgetés a fiammal, akinek meg kellett örökítenie a rólam beérkező képet, és elküldenie, hogy láthassam „mi van a túloldalon”. Kész röhej, igaz? „Hiúság a neved nő” vagy, hogy is van ez?

Címkék: blog msn webkamera szerintem  |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr80474696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása