2014.08.18. 22:05 | Szerző: -Ani-

Marcit elvittük tegnap Aligára, a másik nagy tesókhoz. Tekla, Tamás és az ő kedvesük, Géza, és Kata védőszárnyai alatt vesz majd részt élete első fesztiválján, a B my Lake-ra mennek, vagyis már ott vannak, mától kezdődött. Gézuéknak egy nagyon barátságos, vízparti nyaralójuk van ott, nem sátrazni fog a gyerek, és nem kell izgulnom mit eszik, mert Tekla gondoskodó, nagyon jó testvér, Tamás és a többiek szeme is tuti rajta lesz.... :-)
Szerettük volna a vissza utat egy kis kirándulással összekötni, a déli parton akartunk hazajönni, ez sajna időhiányában nem sikerült...mert....
Balatonfüredtől iszonyú kocsisorban araszoltunk majdnem Csopakig.... aztán elfogyott a türelmünk, és megfordultunk.

Tihanyban kompra szálltunk, és úgy folytattuk az utat Aligára, ahol egy kicsit beszélgettünk még, viszont nagyon elszaladt az idő. Tamáskámnak ma hajnalban vissza kellett mennie dolgozni, ezért a Fűzfő-Veszprém útvonalat választottuk.
A kompon készítettem néhány gyönyörű képet
...

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr806615495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása