2014.08.01. 07:00 | Szerző: -Ani-

Ezt a pasit imádom..... kimondhatatlanul tetszik az, amit csinál.... olyan misztikus, és mégis megnyugtató...
Irigylem, szeretnék ilyen szép helyen, ilyesmivel foglalatoskodni. :-)
Michael Catch - Gravitációs ragasztó  /kattints rá, ott a cikk/

Mindjárt itt a másik, ő TJ Smith, aki egy nap hirtelen ötlettől vezérelve kamerát ragadott, beült vele az autóba, lehúzta az autó ablakát, feltekerte a hangerőt és beindította a The Foundation klasszikus dalát, a “Build Me Up Buttercup”. Aztán énekelni kezdett. Nézzétek meg a videón, hogy a többi autóst sem hagyta hidegen a jelenet, énekeltek, mosolyogtak, lehúzták az ablakokat, egyszóval  élvezték, és talán ezáltal mindegyiküknek szebben kezdődött a napja. Hű de jó lenne, ha ilyen emberek élnének, közlekednének köztünk. Gondoljatok bele, csúcsforgalomban a Bah csomóponton ezt anyázás és acsarkodás helyett, vagy péntek délután az M7-es autópályán Balaton felé..... esetleg vasárnap a vissza úton, borzalmas dugóban...:-)
TJ Smith az autópálya és a YouTube sztárja
/katt/
 
A harmadik kedvencem egy oxfordi fiúkórus...

"Az oxfordi acapella fiúkórus gondolt egy merészet, feldolgozták a kolumbiai énekesnő Hips Don’t Lie című klipjét, és leforgatták saját videójukat."
Tovább olvashatod itt

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr986559557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása