2014.06.07. 06:37 | Szerző: -Ani-

Pici képes összefoglaló az elmúlt két hétből.

Ismét ellepték a kertben lévő hatalmas fűzfát a szarvasbogarak.

002.JPG


Nappal alig látni őket, de este elkezdődik a vonulás, repkedés, párzás stb.

003.JPG
Cicamama a friss hasi seb ellenére fát mászik, nézegeti, piszkálgatja őket. Amúgy tegnap volt egy hete, hogy a cicát műtötték, vagyis cicákat, anyukámét is, mindkettő remekül van, jól viselték.

004.JPG
Ha már cicákról esett a szó, egy cicuska már gazdinál van, nagyon szeretik. Most hét hetesek, mindent esznek, kint vannak egész nap, este a nyári konyhában alszanak, és mondhatni szobatiszták. A képen látható, cicamama gondos szemekkel figyeli az alomtálca használatát.

006.JPG
Gyönyörűséges bodza virágzás volt mindenfelé, raktam el huszonnégy üveg szörpöt.

008.JPG
A kertben is elkezdődött a szüret, jó még csak spenótot, salátát szedtem, és elraktam télire a fagyasztóba petrezselyem zöldjét. Én a szárát is kis csokrokba kötöm, lefagyasztom és a zöldség levesekbe beledobom, finom tavaszi íze lesz tőle az ételnek.

009.JPG
Most futok készülődni, Balatonfüredre megyünk a Korok fesztiválját megnézni. Majd tudósítok, készítek sok, sok képet. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr816284418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása