2014.05.07. 21:25 | Szerző: -Ani-

tele raktam mindent virággal....
Múlt héten vettem a piacon virágokat, és persze palántákat, kapóra jött az ünnepi hosszú hétvége, Tamáska itthon volt, így szépen mindent el is ültettünk. Apci a fő kertész, paradicsom, paprika stb. felelős, én a virágokkal foglalkozom. Most hirtelen nem is tudom, talán úgy tizennégy-tizenöt virágládám van teli gyönyörűségekkel...Majdnem az összes muskátlimat sikerült átteleltetnem, plusz még szaporítottam kis cserépben néhányat, van sok, szép csalánvirágom és persze ma is kimentem a piacra.... tizennyolc tő virág, haza akart velem jönni, megesett rajtuk a szívem, hazahoztam őket és már el is ültettem. :-)

Virágültetés előtt belevetettem magam egy jó nagytakarításba, ajtókat mostam le, falakat és mindent portalanítottam....huh! Famennyezetes a házunk, és bizony állandóan lehet a port törölni.... Most hulla fáradt vagyok.... de komolyan mondom, jó esik.... kint az eső is ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr946133631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2014.05.08. 09:15:14

Meg ér minden fáradtságot! Odaköltöznék melléd egy házba, kertbe, el lennénk, segítenél tanácsokat osztogatni, bár mindig is aránylag értettem ültetésekhez, gyermekkoromban falun nyaraltam, ott sokat kellett kertészkedni, stb. :)

-Ani- 2014.05.09. 19:51:53

@ildsisy: :) És jó nagyokat csavarognánk, fényképeznénk.... :)
süti beállítások módosítása