2014.03.15. 07:00 | Szerző: -Ani-

Gyönyörű szép reggelre virradtunk tegnap, ragyogó napsütésben úszott a táj egész nap, igyekeztem gyorsan végezni minden munkámmal, aztán fogtam is a kis masinámat és rohantam az udvarra fotózni. Imádom, ahogy a gyepen mindenütt kicsi csomókban nyílnak a százszorszépek, olyan a sok csokros virágfejecske, mint ezer kis sziget egy nagy zöld tengerben.

A virágok közül a legszebb volt, a napozó Frici-Öcsi maccs király. Vakargattam egy kicsit a pociját, hálából megengedte. hogy készítsek róla is néhány képet.
Aztán átugrottam Anyához, mert mondta, hogy tele van ibolyával az udvara, és egy kinyílt nárciszt is találtam.
Hétvégére rossz időt jósolnak, még egyelőre semmi jele, délután szeretnénk körbebiciklizni a hegyet Apcival. :-)
Lókötő Döncit alig láttam, vagyis estefelé a fa tetején, a kismadarakat nézegette, ne gondoljatok semmi rosszra, pusztán tudományos célból. ;-) Aztán este hulla fáradtan aludt a fotelban, míg én a képeket szerkesztgettem.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr555860882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása