2014.03.13. 08:00 | Szerző: -Ani-

Mindennap reggel hatkor kelek, ébresztem a fiókámat, szendvicseket készítek, őrzöm, figyelem minden lépését az indulásig. Majd megvárom, hogy elmenjen a busz az ablak alatt (van, hogy pizsamában viszem el autóval a buszig, mert nem érné el, vagy szakad az eső, és szegény ne ázzon meg), majd félig szundikálva nekilátok a teendőimnek, közben megiszom a két-három jó laza kávémat, alszom egy kicsit. Délig nyűgös vagyok nagyon.
"Gyűlölök korán kelni, világ életemben az volt a vágyam és tulajdonképpen legelsősorban azt hiszem azért kezdtem el a zene, a művészet meg a színpad felé vágyni gyerekkoromban, mert valahogy azt képzeltem az nem reggel van."
mondta Hajós András egy műsorában. Én pont ilyen vagyok. Éveken keresztül hordtam a gyerkőceimet reggel az oviba, majd a suliba, Marcit még tovább mert vidékre költöztünk és egy másik községbe kellett hordanom. De valamikor réges-rég, amikor virág és ajándék boltom volt, hajnal háromkor mentem télen is a virágpiacra. Hogy csináltam? Magam sem tudom. Szoktam mondani, bármit is csinálok tíz óra előtt az nem én vagyok, vagyis akkor még lélekben alszom, csak a testem műkszik gépiesen. Bagolytípusú ember lévén, szenvedés minden korán kelés, pedig világ életemben arra vágytam, hogy egyszer majd sikerül megfordítanom a dolgokat. Sajnos nekem ez nem megy. Délután és este fantasztikus energiák birtokában vagyok, mindez sokszor éjfélig tart. Nem tudok megváltozni, csak kényszeríteni tudom a testem. Pedig milyen szépek a hajnalok, és a reggelek! Majd egyszer én is.... rajta vagyok a projekten. :-)
Azt hiszem mind a három gyerkőcöm örökölte tőlem ezt a tulajdonságomat, képzelem mennyire örülnek neki...
baglyocska.jpg

 Hogy látják ez mások: Nők Lapja Café cikk
                                      Szendi Gábor

                                      Index - Tudomány

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr35857797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Megvalósító Macska · http://megvalositas.blog.hu/ 2014.03.13. 15:40:44

Én is. Nekem ez a reggel 3/4 hét (melyből negyed óra fetrengés), amit mostanság művelek, az is hajnal. A 8, fél 9 a kényelmes. Este bezzeg nagyon menne az ipar, ha nem fáradnék el napközben. De ha megvan a 8 utáni kelés, akkor minden szép és jó. De sajnos nem lehet. Volt valami cikk, valami hormonról, ami az alvásért felelős, és hogy van akiben 1-2 perc alatt felszívódik, van, akinek meg 1-2 óra. Na én ez utóbbi vagyok. Gépies teendők egymás után szótlanul... A szokássorba új tevékenységet rögzíteni rettenet nehéz, de aztán rögzül és történik, míg én agyban még alszom.

-Ani- 2014.03.13. 20:58:08

@Megvalósító Macska: Melatonin azt hiszem..... agyban alszom én is, és gépiesen cselekszem, sőt van olyan, hogy délig csak homályosan látok. :)
süti beállítások módosítása