2013.11.29. 21:09 | Szerző: -Ani-

Több internetes újságban olvastam....

"A világ egyik legokosabb embereként számon tartott Stephen Hawking, a róla szóló dokumentumfilm Cambridge-i bemutatóján azt mondta, lehetségesnek tartja az örök életet. A brit professzor élete önmagában is csoda, hiszen orvosai szerint már negyven évvel ezelőtt meg kellett volna halnia."


"A 71 éves elméleti fizikus szerint az emberi agy a számítógépes programokhoz hasonlóan működik, és a tudomány hamarosan képessé válhat arra, hogy az agyunk teljes kapacitását adathordozóra tegye, így a gondolataink túlélhetnek bennünket. Ha a fizikai test meg is hal, az emberi lény szellemi szinten tovább él, addig amíg a tudomány nem lesz képes arra, hogy egy új testbe, új agyba töltse fel a tárolt információkat."

"A tudós megjegyezte: a tudomány mai állása szerint ez az elképzelés egyelőre nem megvalósítható, és még jó pár év fejlődésre van szükség ahhoz, hogy az emberi tudat számítógépes tárolásának és újra feltöltésének technológiáját kidolgozzák."

No, ez megint egy elgondolkodtató dolog.... nem is tudom, talán még félelmetes is. Szerintem jobb, hogy nincs még erre lehetőség, rengeteg visszaélést lehetne elkövetni általa.

/Holnap Budapest adventi vásár, nézelődés... Fényképező aksik a töltőn! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr435667954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2013.11.30. 09:44:04

Ha tudományosan nem is, de spirituálisan biztosan!
Jó nézelődést! Ajánlom a bazilikát nézd meg:)
süti beállítások módosítása