2013.10.16. 15:17 | Szerző: -Ani-

akarom mondani...sáska barátommal tegnap haverkodtam össze, és persze véletlenül :) nálam volt a fényképezőgépem is.

sóska2.jpg
Anyánál a kapun tanyázott, de én azt nem találtam neki elég biztonságos helynek, ezért áthelyeztem először egy bokorra...


sóska1.jpg
majd miután még egy félóra múlva is ott volt, áttettem a kutyaház tetejére. Onnan aztán egy idő után szépen tovább sétált. Anya frászt kapott, amikor meglátta a kezemen, végül azon kaptam, hogy ott áll a kutyaól mellett és becézgeti az újdonsült, zöld, háziállatot.

sóska3.jpg
Tudom, tudom.... mekkora kárt tud okozni... De "egy fecske nem csinál nyarat".... egy sáska pedig nem falja fel a zöldségeskertet, főleg ősszel, és főleg ott, ahol ilyen nincs. Ellenkező esetben sem bántottam volna, ilyet sose tennék, legfeljebb szépen átsegítettem volna a szomszédba.... mivel a szomszéd kertje mindig zöldebb, ezért hát ott jobban tudja álcázni magát... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr855576512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása