2013.10.11. 12:25 | Szerző: -Ani-

Néha rendesen levagyok maradva a napi hírekről, mert nem hallgatom meg őket, nem olvasom el őket a neten, mint régebben. Rém egyszerű kitalálni, hogy miért. Mert iszonyúan bosszantó, és nem akarom velük elrontani az egész napomat, vagy az éjszakámat. Aztán egy héten egyszer, vagy kétszer előveszem az újságokat, szétnézek az internetes hírportálokon, és megpróbálom bepótolni, mégsem ülhetek tudatlan a „jó magyar állampolgár”, választópolgár, remélem kormányváltó szavazó polgár fenekemen. Ma reggel kezdtem az olvasást, és menten meg is ütött a guta a következők olvasásakor:
Még szeptemberben 251 nem szavazattal leszavazták a kormánypárti képviselők a Pető Intézet pénzügyi támogatását célzó ellenzéki előterjesztést.
Szép, nem mondom! Had ne kívánjak, meg nem is tenném, olyat, ami hirtelen az elsőre eszembe jutott, mert én nem vagyok olyan gonosz, mint ők ott egy kupacban!
”A nemzetközi hírű fővárosi intézet helyzete kétségbeejtő. A magyar szellemi hungarikummá nyilvánított konduktív pedagógiai fejlesztőmódszer, és ezzel az intézet, amely utolsó lehetőség a mozgáskorlátozott hátrányos helyzetű gyermekek számára, csőd közeli állapotba került. Egyszerűen nem akarjuk elhinni, hogy az embertelen döntés mögött a kormány ingatlantervei állnak, vagyis, hogy kinézték az intézet egyik épületét egy kormányzati szervnek. S azt sem akarjuk elhinni, hogy a költségvetési tartalék 400 milliárdjából ne jutna 500 millió a gyermekek mentésére, amikor stadionokra, ugyanabból a keretből, milliárdokat hordtak ki, éppen a minap. Megtapasztaltuk már, hogyan bánik Magyarország kormánya a felnőtt rokkantakkal. Most a gyermekeken a sor.” /Szűcs Gábor Szabad Föld/
Igen, ebben az országban mindent szabad, elvenni, rombolni, tiporni, alázni a magyar emberek érdekeit. Én csak egy egyszerű családanya vagyok, akinek a férje és egyik gyermeke kénytelen külföldön, a családtól külön élve dolgozni, ezért sok mindent egydül intézek, és találom szembe magam a bürokráciával, a rohamosan növekvő árakkal, a buta emberek által hozott buta rendeletekkel. Ha már a rendeleteket említem, szintén megkésve háborgok a lomtalanítást érintőn is. Atya világ! Kit zavar, ha a szegény ember a lomok közt talál magának használható, jó dolgokat, amit nem tudna amúgy megvenni??! A „nemszegényember” is talál néha kincseket, könyveket vagy hasonló jó dolgokat. És kit zavar, ha a roma viszi el, majd potom pénzért eladja azoknak, akik nem értek rá, vagy restelltek lomtalanításkor turkálni??!  Mert illetékes elvtárs azt mondta, hogy szeretnének az országban olyan hulladékudvarokat létesíteni, amilyenek külföldön működnek. Akkor miért nem csináltak, csinálnak már?! Ja, hogy amit elszállítanak lomokat, azokat jótékony adománynak használnak. Khm…. Pénz nem jut a rászorulóknak, intézeteknek, helyette adnak „lomot”. „Manus manum lavat.” (kéz kezet mos). A rezsicsökkentésről pedig ne is beszéljünk! Amit a kormány az egyik kezével ad, azt a másikkal el is veszi!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr955563105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása