2013.06.17. 23:45 | Szerző: -Ani-

A fantasztikus meleg hétvége ellenére nagyon kevesen voltak "lent" Balcsin. A part szinte üresen tátongott, csak néhány emberke napozott, a vízben pedig a családomon kívül talán még ketten lubickoltak. Én sem mertem bele menni, mert ami Apcinak csodálatos, az nekem brrr... nagyon hideg.
balcsi1.jpg

Én örültem a gyér "forgalomnak", szeretem ilyenkor a Balatont, amikor még nincsenek sokan, de már minden nyitva van, bár mostanában a sokan... csak júliusban szokott lenni.
balcsi2.jpgTamás mesélte, a "régi szép időkben"  alig, hogy vége lett a sulinak, már a következő napon full tömeg volt a Balatonon. Most bezzeg.... még a szezon is "gyenge lábakon áll". Sajnos megdrágult az utazás, ha van munkahely problémás a szabadság, a két olykor három hónapos szezon mára egy-másfél hónapra zsugorodott.
balcsi3.jpgHa Marci nem lenne olyan nyűgös kamasz, mit amilyen minden kamasz, :) akkor lent maradhatnánk.... Egyre nehezebb vele, mert semmi nem jó, ami nem haverokról és buliról szól...imádkozom, hogy ép ésszel kibírjam vele a nyarat, vagy ő velem. ;)
balcsi4.jpgEgy hét Olaszország előtt állunk, Ligur tenger meg mindenféle.... egyáltalán nincs feldobva a csóka, nem készül, nem beszél róla, szerintem ha választhatna inkább itthon bulizna a haverjaival. :) No de majd ezt az időszakot is túléljük.... Imádom a pipacsokat! Elhatároztam, fogok valahogy gyűjteni magokat, és megpróbálom szétszórni a hátsó kertünkben....
balcsi5.jpgGyönyörűséges, szépséges bütykös hattyú barátom odaúszott hozzám....
balcsi6.jpgegészen kijött a víz szélére...
balcsi7.jpgés nekilátott tollászkodni, tisztálkodni...
balcsi8.jpgegyáltalán nem zavarta a közelségem, szinte meg is simogathattam volna. Utánanéztem a nyilvántartási száma alapján a mozgásának, hogy merre szokott "vonulni": Balatonalmádi és Varazdin /Horvátország/ Jó nagy távolságot repül.... Itt jártam anno, szép kis hely, és készült egy kis élménybeszámoló is Varazdin /katt. rá/
balcsi9.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr355366429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2013.06.18. 08:02:20

Én is nagyon szeretem a pipacsokat meg a búzavirágot,hú ha láttad volna a szolnoki reptér területén (katonaság) mekkora vöröslő tenger volt,először nem hittem a szememnek még ennyi pipacsot sosem láttam.:)Remélem jól van a gyomrod vagyis jól vagy.

-Ani- 2013.06.18. 08:20:44

@Törzsvendég:-): Ó de gyönyörű lehetett!! Köszönöm vagyogatok, most gyógyszeren, holnap és csütörtökön vérvétel, ultrahang.... még nyaralás előtt megpróbáljuk kideríteni mi lehet a gond. :)

Katici 2013.06.18. 09:46:50

Fiatal koromban arra gondoltam, hogy felnőve lesz majd egy házikónk a Balatonon és az egész nyarat ott töltöm, nyaraltatom a gyerekeket, unokákat.
A vágyak zsugorodnak :), most már csak annyi, hogy azon az egy héten, amikor lemegyünk, jó idő legyen!

Az én gyerekeimnek is volt olyan időszaka, amikor a haverokkal való bulizást többre tartották, mint a családi programokat. Később meg ők maguk igényelték a közös nyaralást. Most is ők rágták a fülem emiatt.
Szóval, csak ki kell várni.
Sok türelmet hozzá! :)

... és jó egészséget!

-Ani- 2013.06.19. 02:56:48

@Katici: Hm igen, a két nagy fiammal már megjártuk ezt az utat, csak valahogy elfelejtettem... Próbálok türelmes maradni... :) Jó egészség alakulóban, remélem.... :) Köszönöm!

jazoli 2013.06.19. 22:19:54

Mi is jártunk a Tónál, és mi is meglepődtünk a "tömeg"-en. Sehol senki... Borzasztó látni.
süti beállítások módosítása