2013.06.10. 12:59 | Szerző: -Ani-

Tóni születésnapi bulija "csúszott egy hetet", az időjárás zordsága, és a barátok időbeosztása miatt. Viszont ezzel a szombati nappal isteni jó időt fogtunk ki, és újra együtt volt a "szuper csapat", ahogy az már jó pár éve mindig lenni. Szeretem a fiam barátait, mind egytől egyig, kedves, aranyos, jó humorú emberek, akikkel nagyon jó az időt tölteni, jókat beszélgetni, nevetni. Nem is szaporítom tovább a szót, inkább jöjjenek a képek.
Ezt az édi tortát kapta Tóni a barátoktól...
kerti6.jpg


Tamáskám főzött, a Heineken segített neki. :)
kerti1.jpgKicsit izgultam az elején vajon, hogy férünk el....
kerti2.jpgsikerült! Volt, aki később jött, de végül szép kényelmesen elfért mindenki az összetolt asztaloknál. :)
kerti3.jpgCilike a kis kedvenc, Bori dajkálta, az apukája Zoli fotózta.... no meg én is.
kerti4.jpgNem ér félreérteni.... :) de nem bírtam ki, ezt le kellett fotózni...
kerti5.jpgTóni csak itt látta meg a tortáját, elég nehéz volt becsempészni, hát még a hűtőbe berakni, szerencsére pont "egy polc hosszú volt" :)
kerti7.jpgEz az arc.... Tóni mindig vonzódott a zsiráfokhoz, vajon köze lehet a majdnem két méter magasságához? :-)
kerti8.jpgÖrülök nagyon, de azt a fránya nullát a hármas után kihagynám.... de hát ez az élet rendje, megy az idő... viszont megnézném a százast is szívesen! :)
kerti9.jpgPankey harmincas tortája, epres, vaníliás.... az én két túrótortám... és a zsiráf, ami belül fincsi csokitorta volt.
kerti10.jpgMég az ünnepelt is fényképezőgépet ragadott....
kerti11.jpg"Kicsi vagyok székre állok" :) Bori fotózza a tortákat..
kerti12.jpgBálint később jött, Apci épp a főétellel kínálja.... Nem egyedül jött, vele érkezett a Jim Beam nevű úriember, aki aztán engem szépen levett a lábamról, no nem aznap, inkább másnap fejtette ki e különös szerelem a hatását. Kettőig fent voltunk, amikor elment a társaság, még Tónival kicsit rámoltunk, beszélgettünk a konyhában.... majd Apci a rendcsinálást reggel folytatta....
kerti13.jpgNagyon jól sikerült szülinapi buli volt! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr135353781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ilds. 2013.06.11. 08:24:04

Fantasztikus lehetett!!! Csoda művek... más így egy kertben, és más a lakásban megtartani egy partyt, de a család a lényeg! Boldog szülinapot még egyszer a "picikédnek"! :) :)
süti beállítások módosítása