2013.05.29. 23:18 | Szerző: -Ani-

Drága Barátaim, Ildikó /Jenever/ és Rezső /Ozser/!
Köszönöm szépen az általatok adományozott Best Blog Díjat! Nagyon örülök neki, annak ellenére, hogy Jenevertől már egy hónapja megkaptam, és biztos feltette már magában a kérdést, vajon miért nem teszem ki, miért nem adom tovább?.. Anno kaptam Kreatív Blogger Díjat, továbbadtam néhány embernek, köztük Mosolykának és szegény Kacatnak, aki már sajnos nincs köztünk, ő már az égiek blogját írja…. Akkor is nehéz helyzetben voltam, nem akartam megbántani senkit, és most is ebben a cipőben járok. Nem akarok hezitálni, kinek adjam, nem akarok válogatni, nem akarok minősíteni, nem akarok kivételt tenni…. Tudom, Ti sem azt tettétek, és olvastam, amit erről írtatok… :)
Drága „Többiek”!
Öt év alatt kialakult körülöttem egy kis „család” itt a neten, azt hiszem mi szép csendben, mondhatni a háttérben meghúzódva figyelünk egymásra, közben  jönnek újak, új barátok őket is szeretem, szeretjük, idővel ők is a kis családhoz tartoznak. Jó olvasgatni nálatok, jó úgy írni, hogy tudom, sűrűn benéztek hozzám, és ezért van, amit eleve csak Nektek írok. Szeretném minél tovább élvezni a figyelmeteket, barátságotokat, mindnyájatokét és bocsássatok meg nekem, hogy nem továbbítom a díjat. Nem tudom felsorolni, hány helyen olvasok, hány helyen kommentelek rendszeresen, és van, akinek ki sem tettem a „linkfalamra” a blogját, pedig szeretem. Én most ünnepélyesen szeretném átadni a díjat mindenkinek, egy hatalmas „virtuális puszi ♥” kíséretében! És szeretném ugyanezt adni, azoknak is, akiknek nincs blogjuk, de hűséges olvasóim ♥!

1erika blog díja.png

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr465333073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2013.05.30. 20:59:30

Jajj de jó volt ez.Meg szabad kérdezni ki volt a Kacat?

-Ani- 2013.05.30. 22:20:15

@Törzsvendég:-): A Menedékház1.2.3. és a Pántlika csodálatos világa1.2. az az övé volt... nálam kint van... majd kitalálok nemi valamilyen "formátumot". De volt egy "napi, én blogja" az megszűnt. :( Kormos Franciska egy nagyszerű, ember volt, írt, műfordításai voltak, könyvébe Jókai Anna írt ajánlást.... tolószékbe kényszerült nyolcéves korában. Talán három évvel ezelőtt diagnosztizálták nála mellében a rosszindulatú daganatot, megműtötték... úgy nézett ki a dolog, hogy meggyógyult... sajnos nem sikerült, tavaly meghalt.

nemiswan 2013.06.02. 20:52:26

Grat,megérdemled! :) pusziiii

Megvalósító Macska · http://megvalositas.blog.hu/ 2014.03.12. 08:52:17

Szia! Kaptam én is egy díjat, szeretném Neked tovább adni, ha van kedved hozzá! :) megvalositas.blog.hu/2014/03/12/random_egy_dij
süti beállítások módosítása