2013.04.28. 16:28 | Szerző: -Ani-

Végre egy hét kimaradás után voltam Erikánál. Háromperces krokik rajzolásával kezdtünk. Ezzel ügyesen megbirkóztam, mozdulatokat kellet vonalakkal ábrázolni... felváltva voltunk egymásnak modellek, különböző pózokban.
krokik.jpg

Rajzolás közben Erika kutyája Manó is velünk volt, átszellemülten nézte a rajzoló gyerekeket.
festés1.jpgNéha hozzám is odaült, ezt láttam amikor lenéztem.
festés2.jpgA legjobb az volt, hogy amikor én kerültem sorra, oda jött mellém, és amíg le nem járt a három perc, addig mozdulatlanul modellt ült mellettem. Zabálni való jószág.... festő lesz belőle. :)
Erika magyarázott nekünk a levegő perspektíváról, mivel nagyon szeles idő volt odakint, bentről kellet a kis "nézőkénkkel" kiválasztani az üvegablakon keresztül, mit szeretnénk lefesteni a kinti tájból...
festés3.jpgA technika most nem számított, dolgozhattunk az eddig tanultakból bármelyikkel, vagy az összes tudásunkat felhasználva...
festés4.jpgElég sokat csúsztunk, nagy szünetre nem volt idő....ezért munka közben, felváltva tollasoztunk.... én kávézgattam is ... egyszóval nagyon jól éreztük magunkat. :)
festés5.jpgfestés9.jpgAzért most is születtek művek rendesen...
Festés7.jpgMilán is kitett magáért, nagyon szeretem a képeit...érdekesek.... nagyon öntörvényű, megy a feje után...
festés8.jpgÉs szerény személyem.... hááát én egyáltalán nem voltam magammal megelégedve, mint általában mindenkor...
festés6.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr75251044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása