2013.04.12. 00:34 | Szerző: -Ani-

De még milyen jó! Persze ha tudsz is élni vele. Ha okosan tudod használni az adottságaidat.
"Légy olyan nő, hogy minden egyes reggel, amikor lábad a földhöz ér, a pokol megremegjen, és a gonosz felszisszenjen: a francba, felkelt!"
Imádok nő lenni! Szeretem magam, ez nagyon fontos! Minden reggel boldog, elégedettséggel nézek a tükörbe.
Ha ugyanezt szeretnéd, erre vágysz, akkor fogadd meg a tanácsaimat....
Érezd jól magad a bugyidban! Ha ha, lehet nevetni... pedig ez nem vicc, bárhol vagy, mindig legyen rajtad olyan fehérnemű, amiben állati jól érzed magad, és tudod, hogy szép! Dobd ki a francba azt, ami nem ilyen! Legyen mindig ápolt a tested, értem ezt pl. a szőrtelenítésen, ha szereted, hogy barna a tested, tegyél róla, én önbarnítót használok egész télen, viszont ha nem félsz a szoláriumtól, menj, módjával nem bánt, régebben én is szoliztam. Soha ne légy otthon sem lelakott szabadidőruhában, vagy valami hasonlóban. Legyen az otthoni cucc kényelmes, de olyan amiben NŐ vagy! Hiába szép a bőröm, itthon is használok egy leheletnyi púdert, pici rúzst, és pár csepp parfümöt. Hidd el fontos! Most lehet röhögni... de még a Skype-hoz is teszek magamra egy pár csepp parfümöt, és bekapok egy rágógumit.... na erre varrjatok gombot! :) Különben a postás, a gyerek, a szomszéd és minden hímnemű számít, mind látja, hogy nézel ki. A gyereknek azért kell, mert belőlünk építkezik, ha lány azért, hogy tanuljon, ha fiú azért, hogy legyenek igényei! A többi már más lapra tartozik, az már a te hiúságodat, és egódat építi. Ne légy szürke egér! Megalkuvó, bólogató, mindent elfogadó! „Senki sem különálló sziget; minden ember a kontinens része, a szárazföld egy darabja” - írta John Donne angol költő a XVII. században. Csókolom! Bizony, és te tényleg légy az a darab, de nem ám akármilyen! A nagybetűs NŐ! Megteheted hidd el, csak rajtad múlik... Légy művelt, tanulj, olvass! Amióta csak "eszméltem" mindig nőnek éreztem magam, nem csak nőnek, a végzet asszonyának.. femme fatale.. és? Ez így jó. Ne érdekeljenek az évek, halálodig az leszel, ami akarsz, mert ez rajtad múlik. Lépj ki úgy az utcára, hogy minden férfiszem rajtad ragadjon! Igen, még egy kiló krumpli vásárlása közben is királynőnek érezheted magad. Eláruljam a titkot? A pillantásod... légy mindig kedves, és előzékeny... és a járásod...fontos...
Iszonyú tramplin tudtok járni kedves nő társaim... ne haragudjatok, szeretlek benneteket, de ez így van! Bocsi! :)
Aki bírja a magassarkút, mindent bele! Fáj a térdem, de le *rom, nem érdekel! Akárcsak a manökenek... egyik láb a másik elé. Meghozza a hatást! Gyönyörű kecses, minden korosztálynál bevált módszer, minden "súlycsoportban". Csajok! Ne csak álmodozzatok arról, hogy ti lesztek a végzet asszonya! Tegyetek érte! Ismerd el a másik nő szépségét! Milyen jó, ha téged dicsérnek! Ugye? És te megteszed? Mert én igen. Bizony nálam is jó néhány évtizedbe telt, hogy megtegyem... ott áll előtted, nem a családjáról kell faggatni, ami amúgy sem érdekel.... Mond ki nyugodtan amit látsz! Mond meg, hogy milyen csinos, és szép! Megszépítetted a napját, és a magadét is. Ásd el a kurva csatabárdot a jó nőkkel szemben, vetkőzd le a gátlásaidat, legyen önbizalmad, érezd, élvezd az élet legnagyobb ajándékát, hogy NŐ vagy! Élj vele, használd, és élvezd!

ruhás.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr765217773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.04.13. 08:47:15

Pasinak is Jó lenni...:P :))))...csitt, pisz...befogtam. :))

-Ani- 2013.04.13. 12:05:50

@Rezső Nánási: :) Tény... volt idő, amikor pasi szerettem volna lenni. :)

kéttojásos 2013.04.13. 15:11:32

...na mesélj csak. :))).....
süti beállítások módosítása