2013.03.12. 08:00 | Szerző: -Ani-

Teréz anya imádságát olvastam tegnap, és nagyon megtetszett, olyan szép. 
"Eljöttem Hozzád,  Jézus, hogy  érintésedet fogadjam,  mielőtt megkezdem  a napot. Pihentesd  meg  tekinteted  tekintetemben,  segíts,  hogy  munkámat barátságod biztonságának tudatában  végezhessem. Töltsd be  gondolataimat, hogy kitartsak  a lárma  sivatagában is,  engedd,  hogy  áldott  sugaraid beragyogják elmém  rejtett zugait, és  adj  nekem erőt  azokért,  akiknek szükségük van rám."
/Boldog Kalkuttai Teréz/

4050-0054.jpg
Az ágyam mellett ott a kis "hálakövem", ez egy tigrisszem. Több mint tíz évvel ezelőtt szegődött hozzám, akkor még nem tudtam milyen szerepet tölt be majd nálam. Először szerencsekőként üzemelt a táskámban, majd velem volt műtét után a kórházban, hisz gyógyító ereje is van, mint minden ásványnak, próbálok hinni benne. Hálakő azért mert ha ránézek eszembe jut, hálát adni és köszönetet mondani, a sorsnak, a Jóistennek, szeretteim és a magam egészségéért, minden jóért az életben. Reggelente sokat szorongatom bevallom, ez az én imádságom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr155128832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kéttojásos 2013.03.12. 09:21:33

Én is kaptam ilyen követ valakitől....mivel a kőgyűjteményemben volt ilyen kő...én meg azt adtam oda ajándékba. :)
Valahogy soha nem hittem az ilyen dolgokban...de ez a kő évek óta itt van az asztalomon. :)

chanson 2013.03.12. 10:26:23

Én sem hiszek ily módon benne, de abban igen, hogy amikor ránézel, emlékeztet... S ez már önmagában jó.
Hogy hiszel benne, az pedig segít... gondolom. :-)
süti beállítások módosítása