2013.01.29. 21:22 | Szerző: -Ani-

Átugrottam délután "Janóházára", direkt a hátsó úton mentem, gyönyörű fehérségen, havas tájon keresztül vezetett az út. Örültem, hogy bedobtam induláskor a táskámba a fényképezőgépem, édes kis őzikék legelésztek az erdő szélén.... három körül mindig kijönnek az erdőből. Vajon most mit találtak a szántóföldön? Szerintem nem sok mindent.
hazafelé4.jpg

Lassan, komótosan sétált át előttem egy gyönyörű fácánkakas, le tudtam volna nyugodtan fényképezni, de mögöttem jött egy sietős autós, ezért aztán lemondtam róla. Jókora hófal van az út szélén...
hazafelé2.jpgSzomszédasszonnyal (huszonéves pipi) találkoztam, bringával ment vásárolni, lekéste a buszt... hááát nem mondom, biztos befagyott mindene mire hazaért. Mindenesetre állati jó kedve volt. :)
hazafelé3.jpgHazafelé még egy egész nagy csorda őzikét láttam, ezek kicsit közelebb voltak, persze azért kellett "zummolni"... :)
hazafelé5.jpgAmikor hazajövök, és van valami frankó zsákmány a kis Pentaxban, gyorsan letöltöm a gépre.... majd vonyítok egy fél órát a pipától..... Távoli dolgokról ilyen kis géppel sajnos nem lehet szuper fotókat csinálni. Ráadásul még "le kell szerkeszteni" a megfelelő méretre ide a blogba, ahol ennél nagyobbat ez a profil nem engedélyez...



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr395051882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2013.01.29. 22:07:05

A nagy tudású fényképezőgépem sem tud ilyet, a lényeg az optikán van. Azzal már lehet messzire "tüzelni":) Lefotóztad őket, mi látjuk, körbeírtad. Ez a lényeg:)
süti beállítások módosítása