2012.08.26. 20:01 | Szerző: -Ani-

Végre esik egy kicsit az eső! Kiszáradt a fű az udvaron, egy csomó minden tönkre ment a kertben, aszalt paradicsom van a bokrokon.... Nem beszélve az idegeim, a nagy melegben teljesen kikészültem. Napokig nem aludtam rendesen, csak iciri picirit, pénteken pedig egyenesen kiborultam. Abban a dög melegben Szombathelyen voltam, majd Sárváron volt elintézni valóm, nem találtam parkolóhelyet a fő utcán, és a harmadik kört már sírva tettem meg. Majd sírva mentem be két üzletbe, ahol rögtön felvilágosítottak, hogy nem csak nálam ez a módi, másnak is van épp elég baja. Ezért, ha mindenkivel egy batyuba csomagoltatnák a saját gondját és kitennék egy asztalra, valószínű, hogy mindenki inkább a sajátját választaná. Még a multiban a pénztáros is azt mondta, hogy minden le van sza*va, pedig akkor már nyugodt voltam, ott éppen ő volt kiakadva és a sírás határán. Aztán megbeszéltük, hogy pozitív gondolatok.... az segít. Megérkezett Tamáska is, és végre nemhogy végigaludtam az éjszakát, de 11 órát aludtam szinte mozdulatlanul, rendesen ki voltam merülve, vagy le voltam merülve.  :) Semmire nem ébredtem fel, szépeket álmodtam, és azóta jól vagyok. :)

"Ha valaki egynapos túrára indul, akkor bolond lenne magával vinni egy egész életre való útravalót. Akkor hát nem furcsa, hogy vannak, akik az elkövetkezendő huszonöt év összes aggodalmát magukkal hordják, és csodálkoznak, hogy az élet miért olyan nehéz? Arra vagyunk teremtve, hogy egy nap 24 órát éljünk. Nem többet. Nincs értelme ma a holnap problémáin rágódni.
Ha legközelebb azon kapod magad, hogy kezdesz kétségbe esni, tedd fel magadnak a következő kérdéseket:
“Elég levegőm van, hogy lélegezzek? Mára elég ételem van?” (Ha a válasz “igen”, akkor jó irányba haladnak a dolgok!)
Gyakran figyelmen kívül hagyjuk a tényt, hogy a legfontosabb szükségleteink ki vannak elégítve."
/Andrew Matthews/

És most nyomják a macsók a kedvenc dalomat.... (nekem is jó mert Tóni jóvoltából sokszor találkozom személyesen velük.... tessék irigykedni!)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr124733548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2012.08.26. 20:27:55

Irigykedünk is! A Macho-k miatt. Amúgy ez a csengőhangom, hogy nehogy elfelejtsem amiről idéztél :)
Ha már itt tartunk, egy megjegyzés a dallal kapcsolatban: nekem ellentmondásosnak tűnik, a "sajnos szemembe sütött a nap" - ez legyen a legkevésbé pozitív dolog az életünkben :))

-Ani- 2012.08.28. 00:00:02

@jazoli: :) Igen csak süssön szemünkbe az a nap! :) Süt, és az a lényeg! :)
süti beállítások módosítása