2012.07.20. 02:28 | Szerző: -Ani-

Tavaly pont ugyanazon a napon főztem be a sárgabarack lekvárt mint idén. Persze most kevesebb barackból főztem, csak 20kg-ot vettünk, hisz tavalyról maradt majdnem harminc kis üveg. Azt hiszem jövőre kihagyom...De, hogy honnan jöttem rá az időpont egybeesésre? Mire jó a blog?  Innen tudtam meg. Ez egy rendes napló. :)
Itt megnézheted a bejegyzést.
És most is teszek fel képeket az ideiről, tegnap vettem ki őket a száraz dunsztból.... naná, hogy megint dagad a mellyem! :)
lekvárkáim.jpg
Uborka hegyek teremnek a kertben, azt kovászos ubinak készítem, mindenki szereti csak én nem.... na jó azért néha megeszem....
Nekem a kedvencem a tzatziki, mázsaszám gyártom, eszem pirítóssal, magában, este, éjfél után...jó sok fokhagymával... hm...isteni! :) Ráadásul én nem natúr joghurttal készítem, hanem sovány tejföllel, igazi krémes csoda!
tzaziki.jpg
A paradicsom is elkezdett pirosodni, lesz belőle bőven.

Szerintetek ki ez a pasi, a tálban? Ja, vagy úgy, ez egy paradicsom! :) Nincs itthon Apci és már mindenhol pasikat látok.... :)
pari1.jpg
Hm... ha teszek neki borsból szemet... na ugye, most már tényleg olyan...
pari2.jpg
Hm de fincsi lesz a sok pari majd salátának a direkt erre nevelt bazsalikomommal! :)
bazsi.jpg
Igazából csak az "olaszos" kajákhoz szeretem, imádom nézegetni, mellette ülni a padon és jó nagyokat szippantani az illatából. No, meg néha, leszakítok egy-egy levelet és elrágcsálom...

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr184667363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2012.07.20. 11:09:26

nagyon tré, ha idén is kérek egy kóstoló üveggel? :)))

jazoli 2012.07.20. 11:33:52

A bejegyzésedet olvasva (érdekes mód), én uborkasalátát kívántam meg - tejfölösen, fokhagymásan :)

Ilds. 2012.07.20. 13:12:48

Már megint milyen finomakat látok itt nálad!!! Tiszta élvezet!!! :):)

-Ani- 2012.07.20. 16:15:28

@csacse: Persze, hogy nem tré! Küldöm! :) @jazoli: Tzatziki... végül is majdnem ugyanaz :D @Ilds.: Hm... köszönöm, azért a Te főzős blogod sem kutya! :)

nemiswan 2012.07.21. 03:49:36

Nagyon szépek a lekvárok,guszta :) Igazi látványosság a spájzod ..majd mutasd meg ,ha felpakoltad őket a polcra :) Imádok spájzokat kukkolni,sajnos nekem nincs a panelban :/
Milyen vicces paradicsomot és játékos Ani vagy :))

-Ani- 2012.07.21. 21:58:15

@nemiswan: Ok, majd megmutatom őket a polcon is! :) Ha tudnád mekkora gyerek vagyok én igazából.... :D
süti beállítások módosítása