2012.07.17. 23:49 | Szerző: -Ani-

Kicsit késve blogolok a balcsi nyaralás „állomásairól”, élményeiről, de apránként csak-csak fel kerül majd minden ide. Július 5.-én Balatonfüreden immár 44-szer rendezték meg a Kékszalag vitorlásversenyt, mi is ott voltunk estefelé a bámészkodók közt.  Több, mint félezer hajó indult 9.00 órakor.  

A Tagore sétányon borfalu és kézműves kirakodóvásár volt Itt a képen a borlovagok vonultak fel.
füred1.jpg

Ők háttal az én lovagjaim :)
füred2.jpg
Volt ott minden csudajó, és jó drágán, legtöbb ember csak nézelődött, sajnos drágán mérték a "jóféle vinkót" is :)
füred3.jpg
füred4.jpg
füred5.jpg
No, a rétes az megérte az árát, nem úgy, mint a Városligetben nyolcszázért! :)
füred6.jpg
füred7.jpg
Kora este volt, nagyon nagy kánikula, csak valahogy nem voltak elég szomjasak az emberek. Bezzeg a borfesztiválon augusztusban nemigen látni efféle könyöklő eladókat, akkor Hencidától Boncidáig folyik a bor!
füred8.jpg
Ők nagyon aranyosak voltak, és olyan jól muzsikáltak!
füred9.jpg
füred10.jpg
Lovacska oldalról...
füred11.jpg
Itt egy kis ló itatás, és simogatás. Kockacukrot szerencsére nem akartak adni neki. Viszont a derék muzsikusokat megkínálták... nem kockacukorral :)
füred12.jpg
Zenéltek többen is a sétányon...
füred13.jpg
Kérem szépen ha valaki még nem ismerné az ott baloldalt a részeges üveg! :)
füred14.jpg
A szponzor meseautói... Marcival el is osztottuk melyik az övé, és melyik illik inkább hozzám. :)
füred15.jpg
Ez igazán testhez álló, jól megy a hajam színéhez! :) Majd az ötös lottó után elgondolkodom rajta :)
füred16.jpg
Hűtötték magukat a gyerkőcök...
füred17.jpg
Mi is, csak sörrel! Én a 7%-os Fekete korsót választottam. Nem vagyok sörös, de a barna sört szeretem, ez bizony kicsit "meg is lökött".... Hű, volt ereje! Alig bírtam feltápászkodni a székből.... csak azért mert nagyon elfáradtam :)
füred18.jpg
Itt pihengéltünk és ittuk a sert.... Nem bírtam ki, hogy ne kattintsak egyet oldalra.... Évek óta nem láttam ilyet: - Füred, sétány, július, meleg, este.... és alig lézengett valaki! Hihetetlen de ez jellemző volt, bármerre jártunk, igazából csak hétvégén jött össze a telt ház mindenhol. Ez is az egyik mutatója annak a marha nagy gazdasági fejlődésnek és jólétnek, amiben az országunk dúskál. :(
füred19.jpg



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr574663323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2012.07.18. 07:57:39

De jó megint nézni a füredi életképeket. Imádom! Már megint vágyom oda, pedig pár hete itt töltöttem egy hetet, klassz időben... :) És most, hogy a TV2 Mokka c. műsora is Füreden van két hétig, nézem is a TV-t, még jobban vágyom oda!!!! :) De, amint látom Te is szereted Füredet!!!... :):)
süti beállítások módosítása