2012.06.03. 07:00 | Szerző: -Ani-

„A tibeti naptár a hold járására épül. Egy tibeti hónap 30 napból áll, ezért minden harmadik évben egy hónappal megtoldják az évet, így nagyjából behozzák az addigi naptári eltéréseket. Mondhatni: utolérik a külvilágot. Ez a hónap rendszerint az év legsikeresebb hónapjának a megismétlése. Mivel egy holdévben csak 354 nap van, így egyes napokat megdupláznak, másokat kihagynak. A tibetiek évente négy tízmilliószoros napot tartanak nyilván, ezek a legjelentősebb Buddha-ünnepek. Nem fix naptári napok, hanem a hold mozgása alapján változnak. Úgy tartják, hogy ilyenkor a pozitív cselekedetre és pozitív gondolatokra való törekvés gyakorlása tízmilliószorosan hat, és emiatt a spirituális gyakorlatok – akár a varázslatok is – végzése erősen javallott.”
Holnap egy ilyen nap lesz. A következő tízmilliószoros napok még az évben: július 23 és november 6. Én mindenképpen megfogom csinálni a kis „varázslást”, amit az újságban olvastam.

Már ma este fel kell készülni lelkileg és szellemileg. Elő kell venni egy tiszta lapot és egy listát kell írni mindarról, amit a jövőben szeretnél. Semmit nem szabad kihagyni! Sőt azt mondja a jósnő, hogy a legapróbb álmoktól a legnagyobbig mindent vessünk papírra, még az is, amit egy idő után már a tudatalattink diktál, elfáradásig, mindent. Ezután mondjuk el minden vágyunkat háromszor. A mondatokat úgy kezdjük: „Képes vagyok rá…” Majd négyszer hajtsuk össze a papír, háromszor fújjunk rá és csomagoljuk be egy zöld anyagba, végül tegyük el egy biztonságos helyre. Néhány hónap múlva, amikor újra kezünkbe kerül, figyeljük csak meg, mennyi dolog teljesült belőle. Holnap reggel egy kiadós lélegzetvétellel kezdjük a napot, tárt ablak előtt, szívjuk magunkba az Univerzum energiáit. Kora este gondoskodjunk arról, hogy legyen egy harminc-ötven perc, amit nyugodtan magunkban tölthetünk, ne zavarjon senki, és kezdjünk neki a problémamegoldó meditációnak:
”Fogalmazzuk meg azt a problémát, ami miatt az életünket most nem érezzük teljesnek, majd gondoljunk ki egy olyan jelen idejű, kijelentő mondatot, amivel egyszerűen eltöröljük a hiányérzetünket. Például ha nincs párkapcsolatunk, akkor mondjuk ki hangosan néhányszor, hogy „Boldog szerelemben élek”, ha munkánk nem megfelelő, akkor a mondatunk: „A munkám örömet okoz.” Ezután egy ezüstszínű gyertyára karcoljuk fel a mondatunkat, és gyújtsuk meg. Tegyük fel a kérdést, hogyan tudnánk elérni a vágyunkat, majd csendben üldögéljünk 30-50 percet. Ez idő alatt nem lesz könnyű a gondolatokat kiűzni a fejünkből, ráadásul ha párkapcsolatról kérdezünk, biztos, hogy a régebbi csalódásaink képei is felrémlenek majd. De ne törődjünk velük, inkább ilyenkor ismételjük el háromszor a kérdésünket! És egyszer csak be fog villanni a válasz! Az emberek többsége ott vét, hogy azt gondolja, elég megtudnia a választ, és a dolgok maguktól beindulnak. De ez nem így van. A következő nap már legyen a cselekvésé!”
Nosza rajta, csináljuk meg!


/Forrás, felhasznált infó:Meglepetés/

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr754561878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása