2012.05.17. 18:51 | Szerző: -Ani-

Hű gyerekek, jól gondoljátok meg, ha szakítotok, milyen ügyből kifolyólag keresitek fel az elhagyott kedveseteket! Olvastam, egy lengyel fogorvosnőről, akit elhagyott a szerelme egy másik nőért, hogy állt bosszút a hűtlen kedvesen. Szakítás után néhány nappal a pasinak rettenetesen elkezdett fájni a foga, és régi kedveséhez fordult bizalommal, a bosszú eszébe sem jutott. A 34 éves nő később így nyilatkozott: „Megpróbáltam félretenni az érzelmeimet, de ahogy a székben feküdt, mégis úgy döntöttem, hogy kiszedem az összes fogát a rohadéknak!” Adott a férfinak egy akkora adag érzéstelenítőt, amitől az elaludt, és a doki nekiállt a terve végrehajtásának. Majd felkötötte fáslival az állát a pasinak, mondván komplikációk adódtak, forduljon specialistához. A férfi érezte, hogy valami nincs rendben, mintha nem lennének fogai, de a doktornő megnyugtatta, hogy ez csak az érzéstelenítő csalfa játéka. Otthon aztán tükör előtt szembesült a férfi a gonosz tettel. A fogorvosnő ellen eljárás indult, az új barátnő pedig a pasit elhagyta, nem kell neki egy fogatlan bácsika.



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr384522769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

laci bá · http://fuziklac.wordpress.com/ 2012.05.17. 19:18:26

Bár én hűséges vagyok, mint egy vadászeb, de ezt olvasva nem bánom, hogy asszonkám " csak" logopédus! :-)

egybaranyai 2012.05.18. 17:54:12

Hallottam a rádióban ..vannak bosszúálló típusok, sztem magát minősíti a cselekedettel .És még egy mondás : akkor ismered meg a párod igazán,ha váltok ..nagy igazság,ezt tapasztaltam ..

szittyazoli 2012.05.18. 18:17:59

jajaj... (a feleségem fogászati asszisztens.)

-Ani- 2012.05.18. 20:28:32

@szittyazoli: Ha ha! Akkor Ő már be van biztosítva! :D
süti beállítások módosítása