2012.05.12. 21:31 | Szerző: -Ani-

Olyan jót találtam az egyik újságban, gyorsan megosztom veletek:
Banánhéjas radír
"Indonéziában szinte minden nő ismeri és használja az alábbi pofonegyszerű receptet.
Érdes, kiszáradt kézre használhatjuk, főleg akkor, ha megviselte bőrünket a sok mosogatás. Ne dobjuk el a banán héját, hanem annak belső felével dörzsöljük át alaposan kezünket. Kíméletesen hámlaszt, radíroz, és feszesít is. Arcon, könyökön is kipróbálhatjuk, és állítólag jót tesz a pattanásos arcbőrnek." Hm... akkor tiniknek is jó.
Ha már a tiniknél és a pattanásoknál tartunk, ami szerencsére nekem régen sem volt, de sok nő még asszony korában is szenved tőlük, főleg azokon a bizonyos napokon.  Szódabikarbónát a pattanásra!
Ha elcsúfítja az arcunkat egy pattanás, éjszakára tegyünk rá kevés vízzel elkevert szódabikarbónát, és ragasszuk le egy tapasszal. Másnap reggelre szinte nyomtalanul eltűnik.
És akkor még egy kis házi trükk, Anyósom régen, Após vasárnap ebédutáni söréből mindig mentett egy pohárkával. Aztán a délutánt mindig szépítkezéssel töltötte, hajmosás, hajcsavarás, és már a csavarón lévő haját a sörrel átitatott vattával jól bekente. Azt mondta ez fényt ad a hajnak, és jobb rögzítő, mint a hajlakk. Mire megszáradt már sörszaga sem volt. :)


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr1004504759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása