2012.04.05. 00:55 | Szerző: -Ani-

Tegnap és tegnapelőtt napoztam egy kicsit. Kellemest a hasznossal egybekötve, németet hallgattam, tanultam és közben sütkéreztem..... Évek óta megfogadom, hogy időben megpróbálok lebarnulni, mert ráadásul tudom, hogy a tavaszi napsütés a leghatásosabb, és talán ilyenkor még nincs annyi káros sugárzás. Minden héten van egy délelőttöm, amikor csak a magammal foglalkozom, pedikűr, manikűr, szőrtelenítés, stb. Rühellem az ápolatlan embereket! Én évszaktól független ápolom a testemet, nem csak a párom miatt, hanem saját magamért. Sosem tudnék otthonról "szőrös lábbal" kimozdulni, mert mi van, ha baleset ér. Amióta tudom, hogy a solarium káros télen is használok önbarnítót, szeretek magamnak is tetszeni. Kedden napozás előtt nekiestem az epillátorral a lábaimnak, majd amikor kifeküdtem egy idő után elkezdtem őket nézegetni a jó erős napsütésben, bizony maradt egy-két szál, amitől csipesszel kellett megszabadulni. Ehhez kivittem egy nagyítós tükröt és csipeszt. A vicces az egészben, hogy az egyik oldalról mindent lát a szomszédom, vissza kellett metszeni a sövényt. A fiú, agglegény (velem egy idős) elég sokat futkosott ide-oda, rágyújtott, stb. Halálra röhögtem magam, amikor leesett, hogy amíg én a tükör és csipesz segítségével szedegettem a belső combomon ott maradt néhány árválkodó pihét, vajh mit gondolt rólam a szomszédom... Ő legfeljebb a tükröt láthatta, amint azt igazgattam bizonyos pontokban... hááát főleg a combom közt ... nem mondom, talán egy kicsit félreérthető volt. :) Ez van. :) Ó amúgy igazából egy csomó csudi jó dolog van napozás közben... Cili cica fölmászik az asztalra és onnan keres mellettem helyet....mivel nem talál, egy darabig fekszik az asztalon és onnan néz (itt az ideje, hogy narancs vagy citrom olajjal bekenjem a jól lemosott kerti asztalt és akkor majd nem mászik fel rá), majd hanyatt dobja magát sütkérezik és a fonott fotelban végzi. Bandi kutykó az asztal vagy a pad alatt fekszik, ő éberen vigyáz nehogy valaki rám ugorjon... :)



 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr364364543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egybaranyai 2012.04.05. 04:42:27

Húú,és ha a tükörbe is beleláthatott volna :))
Én is évszaktól függetlenül epilálok,de elő a borotvát :) Majd' minden fürdéskor :)

-Ani- 2012.04.05. 10:37:09

@egybaranyai: Fürdőruciban voltam... pedig milyen jó lenne legalább monokinizni! Majd beszerzek egy paravánt. :)

Ilds. 2012.04.05. 14:15:33

:) Én is akartam napozni ma, de nem jutottam oda, takarítás, egyebek... most meg már felhők gyülekeznek az égen... :) Különben is, szívesebben napoznék valahol kertes helyen. :)

egybaranyai 2012.04.05. 18:53:30

@-Ani-: Az erkélyen csak tangában napozok,persze hason :) Nem igazán érdekel,h szemben is panel van :)

-Ani- 2012.04.05. 19:13:36

@Ilds.: Itt is most kezdődik a vihar, dörög és villámlik. :(

-Ani- 2012.04.05. 19:14:33

@-Ani-: Hm... akkor örülnek a szomszédok! :)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2012.04.09. 19:02:06

@egybaranyai: Lennék szembeszomszédod. :)
Hát ani, adtál a szomszédnak... Legalább lesz mire emlékeznie. :)
süti beállítások módosítása