2012.03.27. 19:03 | Szerző: -Ani-

Ma olyanom volt, hogy belefeküdtem immár vagy harmadszor a Titok című filmbe. Néhanapján Rhonda Byrne jó kis könyvét is azért átlapozom, mint nagy tisztelője, rajongója a papírnak, avagy mindennek, ami nyomtatva van és lapozni lehet. :) Aztán eszembe jutott, hogy a feng shui könyvecskémben mit olvastam a nárciszokról, amik a kertünkben nemsokára nyílni fognak, de lehet, hogy az ország másik részén már pompáznak is.
A nárciszok pénzérméket és az energiával feltöltő napfényt is jelképezik. Ha otthonunk "gazdagsarkában" van egy csokor nárcisz, vagy cserépbe teszünk gyökeres virágot, sokat tehetünk anyagi helyzetünk fellendüléséért. Otthonunk "gazdagsarka" a bejárattal szemközti bal oldali rész. Fontos, hogy itt mindig rend legyen, és a nárcisz elvirágzása után is mindig legyen zöld, erőtől duzzadó növény és néhány pénzérme.
Hátha ezen múlik nosza, lendítsünk azon az anyagi helyzeten! Mindenképpen jót teszünk vele, a látvány és az illat is derűt varázsol a házba. :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr224344223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása