2012.03.13. 09:30 | Szerző: -Ani-

Romantikus film hegyeket néztem az utóbbi napokban... UPC dekóder vesz mindent, amit nem tudok megnézni, úgyhogy semmiről nem maradok le, és ha van időm, akkor sorra nézem őket, éjszaka vagy korán reggel.
"A felejthetetlen", "Ébredj velünk", "Szívrablók", "Levelek Júliának", "Azúrkék égbolt", "Ilyen az élet", "A tűz martaléka", ezek voltak a legutóbbiak. :)
A reggeli kávém mellé ma inkább a nagy képeskönyveket választottam, az erdélyi várakról és magyar kastélyokról. Szeretném megnézni mindet igaziban is.

Jó lenne egy kisebb kúriában élni, egy olyanban, amihez valamilyen történelmi esemény, vagy történelmi személy neve fűződik, hatalmas parkkal....

Ez a ház is hasonlít, a hajlott korával, bizony a százhúsz esztendőt is betöltötte már, impozáns belmagasságával, famennyezetével, és a terület is hozzá óriási, csak nem parkos, vagyis egy része picit az. :) Tudom arról lehet tenni, de nálunk csak Apci szeret kertészkedni és nem győzi így sem. Amúgy mindketten az öreg házak szerelmesei vagyunk.
Egyszer majdnem vettünk egy kisebb kúriát, sőt majdnem vízimalom tulajdonosok lettünk Kámban. Először a Balaton felvidéken kószálva csapott meg minket a vidékre költözési vágy szele. Majd Zala-, és Vas megyét is nagyító alá vetettük, Zalaszentgróton az orrunk elől vitték el a kúriát, de nem bántuk. Kámban megnéztünk egy vízimalmot, saját patakocskája volt teli pisztrángokkal, hatalmas területtel, egy erdő közepén. Rettentő romos állapotban, iszonyú sok lett volna rajta a munka mire lakhatóvá teszi az ember, ingünk-gatyánk ráment volna. Egy igazi pénzfaló, ráadásul távol a lakott területtől, az nem kisgyermekeseknek való, akkor még azok voltunk, és még Marci által azzá lettünk.:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr224312951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása