2012.02.29. 06:00 | Szerző: -Ani-

"Mátyás napkor mindenki örömére végre betekint a tavasz,
Mátyás az, aki ha talál, megtöri a jeget, ha nem talál, akkor csinál.
Sok helyen úgy vélik és a tavasz előjelét látják abban, hogy Mátyás kiosztja a madarak sípjait és szűre ujjából kiereszti a tavaszt."
Tegnap egész nap esett a havacska, semmi nem juttatta eszembe a közelgő tavaszt, és ilyen érdekes volt a fák körül.... mintha porcukorral szórtam volna körbe...



Nem bírtam ki, le kellett fotóznom új kedvencemet, Amálkát. Amikor megláttam "a szívem kihagyott egy ütemet, aztán megbotlott és hasra esett", vagyis szerelem volt első látásra. Hát még amikor hazaérkezett az üzletből és kipróbáltam! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr804222102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Törzsvendég:-) 2012.02.29. 18:05:02

Szép a mosógéped:),már csak arra lennék kíváncsi mivel mosol,milyen mosószer+öblítő páros vált be?Én állandóan variálok,pl. mostanában tök büdösek a törölközök,télen mindig így járok,bent száradnak a fürdőszobában,megy a páramentesítő (de mégsem jó illatúak),szárítom nincs.

-Ani- 2012.02.29. 23:48:30

@Törzsvendég:-): Köszi! 60°-os mosáshoz, konyharuhák, törölközők stb. Biopon takarékos, vagy Ariel, 40°-os mosáshoz folyékony mosószert használok, anno használtam "drágákat", de rájöttem, hogy a "nempiszkos" ruhákhoz nagyon megfelel a jóval olcsóbb Aro folyékony is. Öblítőt mikor mit, nem ragaszkodom egy termékhez. A fürdőmben van nekem is a fregoli, lényeg, hogy minél gyorsabban száradjon és nyisd ki az ajtót, akkor nem füllednek be. A polár dolgok és a törölközők kényesek, mielőbb meg kell szárítani, fűtőtest fölé terítem, nagyobb az esély, hogy nem lesz vele gond. Minél gyorsabban szárad meg a ruha, annál jobb az illata. :)

szittyazoli 2012.03.01. 00:09:52

:) Amálka. Gyönyörű név...ahogy így nézem tényleg van a patyolattiszta visszafogottságáben valami bűnre csábító erotikus kisugárzás...megyek is mert még én is megkívánom. (...és amilyen írígy vagy, gondolom nem adnád.)
...legyél vele nagyon boldog! :)

Törzsvendég:-) 2012.03.01. 07:45:41

@-Ani-: Köszi a választ!Én már a teraszon szárítottam,a negyediken lakunk,déli fekvés és ide tűzött a nap.Legjobban a "napszagú" ruhákat szeretem:).
Szép napot kvánok!
Hmm a mi gépünknek nincs is neve,de szerintem fiú gép,nem tudom miért,nekem fiúsnak tűnik.:)Viszont lett egy varrgépem neki kellene adni egy nevet:) van esetleg ötleted,mi legyen a neve?Megmutatom:
varrogepvasar.hu/bernina-varrogep-bernette/933-bernina-bernette-fun-style-varrogep-.html

-Ani- 2012.03.01. 10:48:56

@Törzsvendég:-): Jaj de szép! Ezzel a gépecskével élvezet varrni! Amikor ránéztem rögtön a Piroska ugrott be.... de látom a márkáját és ezután és Berninek vagy Bernusnak hívnám. :D
Szép napot neked is, puszi! :)

Törzsvendég:-) 2012.03.01. 12:22:02

@-Ani-: Köszi,nagyon jól varr,hosszas vívódás után választottam ezt,eredetileg egy Janome-t szerettem volna,de ami teszett annak nagyon húzós volt az ára,ez egy közép kategóriás.Azt hiszem a Piroskára szavazok,az tetszik,Pirike:).

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2012.03.03. 21:06:44

Hm, szép lehet a fürdőszobád. A gép is és a környezete olyan szép tiszta, csinos. Mint te.

Atom · http://atom.blog.hu 2012.03.08. 20:51:53

@-Ani-: Mennyi porcukor kellett a fenti fotóhoz?
@Törzsvendég:-): A Piri tényleg nyerő:)
süti beállítások módosítása