2012.01.24. 22:37 | Szerző: -Ani-



Vasárnap óta aludtam vagy öt órát, most pedig egyáltalán nem vagyok fáradt. Volt az éjszakázásban mindenféle, filmnézés, hajnalig tartó beszélgetés Tónival, drukk mielőtt Apci visszamegy, szóval sok minden. Amúgy is bagoly vagyok, viszont szeretek sokat aludni akkor, amikor más már nem. Most például blogolás közben a „Bonneville” című filmet nézem már vagy harmadszor, a tv-ben adják, miért hagyjam ki….. :) blogolás mellé kell, általában három-négy féle dolgot szeretek csinálni egyszerre.

Tegnap reggel olvasom az újságot, és mit találok?! Még hogy nincsenek Milka tehenek??

”Lila foltos borja van egy szerb tehénnek, aminek csodájára járnak. Az állat amúgy tökéletes egészségnek örvend, jó kedélyű. Állatorvosok szerint szőrén a fehér alapú lila foltok valószínűleg a genetika szeszélyének tudhatók be.” (mti)

Na, most magyarázd meg a gyereknek a Milka csoki eredetét, és a reklámban lévő lila bocit! :)

Egy másik hír, amin nemrég haldokoltam a nevetéstől:

” Madár gyalázkodása miatt perelte be szomszédjait egy férfi Tajvanon. A felperes ahányszor csak kilépett otthonából, a seregélyfélékhez tartozó mejnó azonnal rákezdte, hogy: "nagypofájú hülye!". A férfi találva érezhette magát, és meggyőződése, hogy szomszédjai tanították meg a madárnak a sértő mondatot. Állítása szerint súlyos érzelmi feszültségen túl testi sérüléseket is okozott neki a madár: munka közben többször megcsapta az áram, mert a gyalázkodás miatt nem tud kellően összpontosítani. Az ügyészség elegendő bizonyíték híján megszüntette az eljárást.” (mti)

Ebbe meg egyenesen bele kell halni. :) Mit nem adna Csaba a postásunk, ha Bandi ilyen kórban szenvedne:

” Alvásrohamos egy brit kutya: izgalmában mindig elalszik, így aztán a postást nem megugatja, hanem elájul tőle. Az eb alvásrohamai legfeljebb 20 másodpercesek. A kutyát az is kiüti, ha más ebekkel kergetőzik, vagyis a játék izgalmában futás közben alszik el, mintha agyonlőtték volna. Az ötéves Mable-t már több állatorvoshoz elcipelte gazdája, ám azok csak a fejüket csóválják, annyira ritka a jelenség.” (mti)

Hm, a következő meg egyenesen…. No de hol vannak itt az emberi vagyis, hogy is mondjam állati jogok? Ombudsmant nekik!

”Évi tíz napra korlátozták a baromfik szexuális életét egy amerikai kisvárosban a csendesebb hajnalok, kevesebb kukorékolás reményében. Hopewell Township lakosai ráadásul még azt sem engedik, hogy a tíz napot egyben kapják meg a baromfik, egyvégtében legfeljebb öt napon át lehetnek egymáséi a helyi tyúkok és kakasok.” (mti)

A kukorékolásszámlálójuk  bedilizne, ha mondjuk itt akarnák bevetni errefelé, de milyen jó meló lehet! :)

”Kukorékolásszámláló biztost küldött Walesben egy önkormányzat egy családi házhoz, minek eredményeként öt kakas került a vádlottak padjára. A biztos 112 kukorékolást lajstromozott 20 perc alatt és decibelmérővel is ellenőrizte a zajszintet.”
(mti)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr143745423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása