2012.01.17. 07:00 | Szerző: -Ani-

A legrosszabb időpontokban csörög, vezetés közben, vásárlás közben, reggel ha kicsit még lustizni szeretnék..... A kijelző legtöbbször ismeretlent ír ki, ilyenkor már égnek áll a hajam, de ne legyünk mindig zord bizalmatlanok, "hátha egy jó barát"...... aztán elillan minden remény, amikor beleszól egy nyájas hölgyemény és megkérdezi, hogy biztos én vagyok én, és alkalmas-e ez az időpont számomra. Jaj! Persze, hogy nem alkalmas, nem kötök, nem veszek! Honnan a fészkes fenéből veszik a telefonszámomat? Direkt nem adom meg semmilyen "Játssz velünk, nyerj egy millát" oldalon. A szép az egészben a lakásbiztosítós, újra kikalkulálós, rejtett számon, de felveszik a beszélgetést. Mond el mid van (majd tesznek róla, hogy holnaptól ne legyen rá gond) tűzkár, vízkár, oszkár már nem buli, az ingóság az, azt kellene bebiztosítani. Na, abból nem esznek! Rövid úton, már az első mondatnál szoktam udvariasan leszerelni őket. (tényleg udvariasan) Vettem egyszer egy Dormeo renew fedőmatracot memóriahabos párnával, tényleg szupi, működik, szeretem, de azóta a cég nem hagy békén. Múltkor vásárlás közben Szombathelyen nyaggatott a telefonos ügyintéző egy exkluzív ajánlattal. Türelmesen hallgattam míg vontatottan elolvasta a tudnivalókat, szépen mondtam, hogy nem kérem. Ekkor valami földönkívüli sikollyal jelezte:
- De asszonyom, húszezer forintot megspórolhat!
- Köszönöm nem kérem!
Ekkor jött Szörnyella de frász, gonoszan már-már a fülembe vicsorogva...
- De nem érti, hogy hatvanezer helyett negyvenezerért megy a két párna és egy takaró??!!
Ekkor betelt a pohár, és mivel magammal szúrok ki, ha dühömben beleharapok a telefonba, vagy földhöz vágom...... gyorsan köszönés nélkül letettem. Huh! Ez őrület! Nincs semmi adatvédelem? És miért gondolják egyesek, hogy telefonon zaklathatnak?! Engem még hagyján, fogjuk rá, hogy van hozzá türelmem, nagylány vagyok stb. De az anyukám, aki idős ember és fél, őt is folyamatosan hívogatják a biztosítós ajánlatokkal. Sajnálom azt, aki tényleg egy biztosító vagy kereskedelmi cég embere, és neki ez a pénzkeresési forma jutott, de szerintem ez sokunknak nem jön be. :(


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr373556991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2012.01.17. 09:14:03

Tavaly, egész évben, hónapokig, hetente hívogattak idegenek, bankok, üdülési akárkik, Biztosítók... és sokszor a legrosszabb időpontokban hívtak, persze, hogy felment bennem a pumpa... volt olyan, akinek hónapokig el mondtam, ne hívjon, nem kérek semmiféle ajánlatot, semmit!!!! csak hívott.
Ki és m ilyen jogon hívnak fel, mikor soha senkinek nem adom meg a telefonszámomat??? Sem nem töltök ki olyan űrlapokat, ahol kérik a telefonszámot!!!
Na, ezért nem mentem el telefonos kisasszonynak, mikor munkanélküli voltam... mert ez a fajta rábeszélős-telefonos állás nem való nekem... oda mondogattam volna a kedves ügyfélnek, ha mérges lett volna... :):)

csacse · http://csacsee.blog.hu/ 2012.01.17. 17:47:44

legközelebb próbálj meg nekik eladni te is valamit, ilyen halál nyugodtan lökd be, hogy most ellett a Maris, lett vagy 74 borja, nem akar Kend egy négyet, ollan jó trágyája van, házias, panleba harmadikra ideális, és csak mond neki, hidd el leteszi :)))
süti beállítások módosítása