2011.12.04. 17:53 | Szerző: -Ani-

Vasárnap... meló hegyek, sütés-főzés, megy vissza a gyerek a koleszba, Apci hajnalban ezért vasalás, pakolászás. Azért belefért egy kis rácsos mágnás kocka, és egy kis pizza sütés is a vasárnapi ebéd mellé. Indulás előtt szokásos cirkusz, a gyerek nem készül el, fele cucc lemarad, én nem készülök el, szóval kabaréba illő fejetlen rohangálás. Marcival is mentem már a busz után majdnem Vasvárig, mint annak idején a Tónival. :) Aztán öt előtt vágta a gyerekkel a buszhoz, sötét volt már és egy kis köd is nehezítette a dolgomat. Mondom a Marcinak:
- Mi ez kisfiam? Párás az ablak belülről, vagy köd van? Nem kéne nekem mégsem ez az autó, jobb az enyém annak nagyobb a képernyője! Erre Marci bölcsen és szűkszavúan:
- Igen Anya, az lapmonitoros. :)
Azóta már vagy tízszer eszembe jutott és meghalok a röhögéstől....



Címkék: blog család gyerek vicces szerintem  |   | 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr733436925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

egybaranyai 2011.12.04. 18:00:04

Családi kör :))Macusnak is van humora,úgy látszik:)

-Ani- 2011.12.04. 18:09:27

nemiswan: Igen, és határozottan örülök neki. :)

suzildi (törölt) 2011.12.15. 18:16:17

El tudlak képzelni téged is otthon... zajlik az élet, sütés-főzés, kis rohanás, nevetés, és este zutty le az ágyra.. :):)
süti beállítások módosítása