2011.05.23. 22:00 | Szerző: -Ani-


Tegnap birtok nézőben jártunk, Döröskén és Gersekaráton. A telkünkön álldogálva gyönyörködtünk a tó szépségében.


Aj, jaj viszont szembesülnünk kellett a növekvő gazzal! Itt Gersén van egy bácsi, aki minden nyáron kis traktorral levágja nekünk a füvet, fel is kerestük rögtön.

Döröskén bejártuk az egész falut és sajnos nem találtunk embert, akinek a fűvágást kiadhatnánk. Érdekes dolgok ezek, bármerre néz az ember mindenfelé lát lézengő embereket, panaszkodnak, hogy nincs munka, nehéz a megélhetés, és ha munkát kínál az ember, amit jól meg is fizetne, nem talál rá jelentkezőt.

Imádom ezt a telket, minden itt van, víz, villany, csatorna, már csak egy kis házikó hiányzik róla. :)

A többiek sem kapkodták el, eddig csak az egyik szomszédunk építési engedélyéről értesítettek minket, de még Ő sem kezdte el a munkálatokat.

Igazi paradicsom ez a hely. Ráadásul a strand a tó távolabbi részén van, a jetskik hangja sem vészesen hallható. Marcussal ez egyelőre nem ideális pihenőhely nekünk, túl nyugis, neki még a Balcsi kell, a nyüzsgés és ezt maximálisan meg is értjük. Talán még nekünk is túl nyugis... :)

Ezért még egy jó ideig csak telket, füvet ellenőrizni, és a környékben gyönyörködni járunk majd ide. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr162927111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2011.05.24. 13:00:46

Mehetünk ide szalonnázni veletek? El tudnám képzelni:)
Nekünk ez az álmunk, ott lakni ahol a teraszról ilyesfajta kép tárul elénk.

-Ani- 2011.05.24. 18:04:57

@jazoli: :) Mi is azért vettük meg, mert ezt fogjuk látni egyszer a teraszról. :)
süti beállítások módosítása