2011.03.16. 08:17 | Szerző: -Ani-

Annak idején regisztráltam a facebookra és egy jó ideig nem használtam. Aztán bele-bele kóstoltam, és megszerettem. A másik közösségi oldalt, akkor kezdtem mellőzni, amikor beindult a hírfolyam stb. mindenféle marhaság, hülye alkalmazások. Egyszerűen az agyamra ment, amikor jöttek a barom értesítések, hogy valamelyik barát megválaszolt rólam egy kérdést pl.: mennyire vagyok kreatív, vagy hűséges, és hasonlók. Küldj egy piát….. Hát ez teljesen kiakasztott! Ki az a hülye, aki ezt kitalálta? Na, gyorsan leiratkoztam a hírfolyamról és mindenkit nagyon szeretek, de én ilyesmivel nem foglalkozom. Szerintem igazából a közösségi oldalnak nem ez a feladata. A facebookon is ott vannak a nem normális alkalmazások, és bizony nem telik el egy nap, hogy ne kapnék felkérést: Ölelések, Küsse, Envoyer une rose, Smile my friends stb. Kedves barátaim! Még egyszer mondom, mindenkit nagyon szeretek, de én ezt baromságnak tartom! Ott várakozik a sok felkérés, lehet, hogy haragszik rám az, aki küldte, és nem veszem a lapot. Sajnálom. Ha már itt tarunk, nem kis égés szerintem, amikor azt látom, hogy egy felnőtt családos, érett asszony, vagy pasi a Randi vonal és a Lovehunter alkalmazást vette fel. Hö, hö… lebukott! :) Mosolyognom kell, amikor huzamosabb ideig látom, hogy kedves ismerősöm kínlódik, szerelmes, vagy csak egy jó szex hiányzik neki, mert minden arra utal, amit felrakosgat az üzenőfalra. Nem vagyok prűd, és én is vagyok szerelmetes hangulatban, no de nem mindegy, hogy hol! „Vadásznyelven” a bőgést, barcogást, búgást, koslatást, dürrögést, és pacsmagolást az üzenőfalon, hagyjuk meg a tiniknek. A blog az más, az személyes, ahogy most is a véleményemet kinyilvánítom, itt szabad, mindent szabad, vagy olvassák, vagy nem. Lehet, hogy ezért a bejegyzésért engem megköveznek, és kikiáltanak szívtelennek, nem vagyok az, csak egy kicsit próbálok józanul gondolkodni. Na, persze… nehezemre esik. :) Szeretem, ha a közösségi oldalon jópofa dolgokat találok, vagy éppen egy jó zenét rak fel valaki, lehet ez nagyon szerelmes, nem ezzel van a baj, én is szoktam, máshol van a kutya elásva….tudom, nem kell elmagyaráznom. Különben egy csomó jó dolgot, jó oldalt találtam, olvashattam a barátok jóvoltából, ki tudja magamtól rátaláltam volna-e az ominózus oldalra, nem biztos. Továbbra is elkötelezett híve,”szerelmese” vagyok a facebooknak, nem azért írtam, amit írtam. Csak úgy….

(gímszarvas – bőg, dámszarvas – barcog, vaddisznó – búg, róka – koslat, fácán – dürrög, borz – pacsmagol) :)



 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr782743423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

őszecske 2011.03.16. 10:36:31

Drága Anikám!!! Teljesen egyetértek veled!!!! Ugyanezek a gondolatok vannak bennem... :)

2011.03.16. 11:10:14

Egyetlen dolog amit szoktam csinálni a "bökés", mert amikor először láttam akkor "megböktem" az egyik fiamat és kérdeztem h mi ez a butaság. Erre visszabökött. Erre visszaböktem. Aztán kérdezte h miért bököm mindig vissza, és mondta h mert ő is mindig visszabök... Na itt tartok. Megyek is megnézem visszabökött-e megint.

szittyazoli 2011.03.16. 22:13:51

én már beletörődtem,... ez egy ilyen műfaj. vannak "a dolgok", és vannak dolgok amelyek tetszik vagy nem "a dolgokhoz" tartoznak...( én már hozzá vagyok ehhez szisztémához szokva...ilyen dolog volt annak idején az anyósom is)...most meg az értelmes facebook "alkalmazások"

@anyuss: ...én a lányommal vagyok ilyen kapcsolatban...ő kezdte...azóta bökdössük egymást. iskolába informatika órán, este megbököm hogy jó lesz ha elmegy már aludni...

...ma azt mondta ha kritizálom a legújabb fotóját kitilt az oldaláról, mondtam jó: nekem meg van a fiókban egy jó kis csípőfogóm majd jól elvágom a routerből a szobája felé induló madzagot...

most azzal terrorizál feltesz rólam valami kompromittáló fotót az albumába...még gondolkodom erre mit lépjek. szívesen fogadok ötleteket.

2011.03.16. 22:31:02

@szittyazoli: Neked nincs róla kompromittáló fotód? Meztelen kép hathónapos korából, hisztizős fotó hároméves korából stb... :)

bélla 2011.03.16. 22:33:49

Sok igazság van ám ezekbe amiket írol annikám...
Én is ugy vótam vele..
Fiatalon egy kicsinyt dürrögtem mint a fácánkakas...azóta meg csak bőgni vóna kedvem egyfolytába mind a gímszarvasnak

szittyazoli 2011.03.16. 22:37:40

@anyuss: anyus :) ma már másodszor vagyok kénytelen leborulni a nagyságod előtt...köszönöm. :)

Atom · http://atom.blog.hu 2011.03.16. 23:59:59

barcog - imádom ezt a szót. Pár hónapja ismerem már e szakkifejezést, de még mindig királyul hangzik.

-Ani- 2011.03.17. 06:49:45

@bélla: :)@szittyazoli: Igen anyuss "tölténytára" kifogyhatatlan. :)
@Atom: Ajánlom figyelmedbe a pacsmagolást is..... mennyi mindenre használják még ezt a szót.... és közben mit jelent. :)

szittyazoli 2011.03.17. 13:43:17

szerintem (ha belegondolunk): nem hiszem hogy van a magyar nyelvnek bármilyen igéje, vagy főneve ami írásban megfelelő szövegkörnyezetbe ágyazva...élőbeszédben egy megfelelő hangsúllyal, hunyorítással, ne adj isten kacsintással megfejelve ne tudna azon mód valamilyen testi szerelemmel kapcsolatos dologra utalni. és mérget rá: értené is akinek érteni kell.

nem tudom, hogy ez más népeknél így van e, én mindenesetre ezért (is) szeretek magyar lenni. :)

laci bá · http://fuziklac.wordpress.com/ 2011.03.17. 17:35:28

őz - üzekedik, muflon - berreg :-)
A bejegyzéseden és a kommenteken jót szórakoztam. :-)

jazoli 2011.03.18. 13:08:13

Bővítettem a szókincsemet:)
süti beállítások módosítása