2011.01.25. 22:31 | Szerző: -Ani-

Szörnyű éjszakánk volt, a tapasz nem sokat használ, Marci sokat szenved a fájdalomtól. Annyira felpolcoltuk a párnákat, hogy szinte ülve aludt, mégsem jó. Az íróasztalánál van egy „vezetői”szék, jó párnás, forgó, fekvő helyzetig hajló, abba tettem Dormeo fedő matracot és most abban fekszik. Az ágyban fájt a válla, most a popsija fáj, fárad el, de egyelőre azt hiszem ez a legjobb megoldás, ma abban fog aludni is. Az a baj, hogy nem tudok segíteni neki a felkelésben, nem bírom megemelni. Apci hajnalban visszament dolgozni, Gáborkám jött segíteni a Marci körüli teendőkben, ő van „ügyeletben”, nem is tudom mit csinálnék egyedül. Jaj ezt senkinek nem kívánom! Szegény gyerek, szegény én! Csak a fájdalom múlna már…..
Ma ráadásul szülői értekezletre kellett mennem, pályaválasztás, ballagás stb. Anya vigyázott addig Marcira. Az elsőként bejelölt suliban fizikai alkalmassági vizsga van, fekvőtámasz, felülés stb. március 3-4.-én, sajnos ennek most nem tudunk eleget tenni. Remélem, ha az eredménye is megfelel, méltányosak lesznek, elfogadják az igazolást, és majd csak később kell ezt megcsinálni. Egy baleset nem vághatja ketté a gyarkőcöm jövőbe vetett álmait!  Bár az álmaira tanulás közben is gondolhatott volna….. no comment. Több szülővel beszélgetve, nem egyedi a problémánk. Pont most…. Most őrültek meg a gyerekek, nem összeszedik magukat, hanem lazítanak a tanulás terén.



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr582613727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2011.01.26. 06:50:00

Jobbulást Marcellnak!

jenever 2011.01.27. 05:49:56

Jobbulást kívánok én is!!!!!!!

szittyazoli 2011.01.27. 13:29:53

Nálunk is valami hasonló állapotok vannak. A ilyenkor szokásos betegség első hullámán talán túl vagyunk, (lekopogom) de a tanulás terén történt lazulás eredményei itt is jelentkeztek...
ép ma készülök egy "termelési értekezletre".
Jobbulást Nektek is, mindkét területen! :)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.02.02. 11:30:31

Nem tudom, mi történt, de aggasztó, amit olvastam. Remélem rábukkanok arra a bejegyzésedre is, amiben leírod, mi történt.
Jobbulást! Nehéz lehet ez az idő.
süti beállítások módosítása