2011.01.14. 13:18 | Szerző: -Ani-

Egy festői országút, egy elegáns sportautó és a film az első dallal így kezdődik. West,a rapper szokásához híven köpködi a dalszöveget. Egy tűzgolyó csapódik elé az útra, kárt tesz az autóban, a férfi kiszáll, hogy felmérje a kárt, és egy gyönyörű női testbe bújt főnix madár fekszik az úton. A következő jelenetben a főnix alszik, egy kanapén tiszta, minimalista szobában. A tv híradóban látja a tűzgolyót amellyel érkezett. Kannye a távirányítóval kikapcsolja, és valahogy így szól az első lecke:



"Az első szabály ezen a világon, bébi, nem figyelsz semmire, amit látni a hírekben."
A főnix megismerkedik a kerttel, a virágokkal, állatokkal, West világával. Érdekes része a filmnek, ahol egy felvonuláson piros ruhába öltözött legénység Michael Jackson óriási mellszobrát cipeli, közben tűzijátékot lőnek fel. Sok minden történik a filmben, ami kicsit kesze-kusza, de ha jól odafigyelünk, van  mondanivalója, talán mindenkinek mást és mást jelent. Nekem nagyon tetszett.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr302583241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.01.17. 05:35:39

Nekem kicsit vontatott a film, sajnos időm sincsen megnézni, mindjárt indulok dolgozni. A nő szép, főleg a képen.

szittyazoli 2011.01.18. 23:11:23

aztán elém mé' nem hullott még le soha egy ilyen főnix?
süti beállítások módosítása