2011.01.13. 21:23 | Szerző: -Ani-

Kedden Szombathely felé: Elég nagy ködben kifogtam egy „szivatós kedvű” bunkót. Nem tudom mit vétettem, mert az előttem közlekedő sötétített üveges Nissan minden előzni tilos részen, és beláthatatlan úton tötyörgősre vette, 60-70km/h-val ment. Ahogy előzni tudtam volna, rögtön megmutatta, hogy mit bír a verdája, padlógáz…. Mögöttem a kamionosoknak is verekedős kedvük támadt szerintem, akárcsak nekem, szitkozódtam a volánnál rendesen. Aztán amikor Szombathelynél szétvált az utunk, igyekeztem vele egyvonalba kerülni, kicsit kikívánkozott a középsőujjam a lehúzott ablakon…… ellenőriztem a szélirányt.
Top Shop boltban: Kaptam egy emailt, miszerint a Motorized Duster portörlő akciósan kapható, 6990Ft helyett 1990Ft-ért. Volt is a herkentyűből az üzletben, az eladó pedig próbálkozott, hogy nem is tudja, meg talán egyet tud adni, de megnézi a neten, a főnök ezért lehet, hogy leszúrja. Ugyan! Nem tudom mit gondolt, hogy úgyis megveszem és nyer rajtam öt rugót….. Nem jött össze neki, viszont én megvettem akciósan a portörlőt.
Hazafelé a Deichmanban: Királyság, akciók, nagy leárazás!  Hogy vesz a szőke nő, elegáns fekete körömcipőt? Csizma le, harisnya, zokni, minden a lábon, cipőbe bebúj, szuper, jöhet! Ma vittem vissza kicserélni, legalább a zoknit lehúzhattam volna, kicsit nagyra sikeredett. Két pár cipellőt vettem aznap, a másikat is ezzel a módszerrel, az mégis jó. Ciki lett volna mindkettőt kicserélni… :)
Ma Pennyben pénztárnál: Pénztáros mosolyog, beszélget, viccelődünk. Itthon vettem észre, hogy a megvásárolt tíz darab cucc helyett, húszat ütött be, szerencsére nem vészes, 350Ft a veszteség….
Hipermarketben: Nagy leárazás jóképű harmincas türelmesen, kedvesen figyeli órákig válogató csúnyácska nejét. Parkolóban undorító hájas, hordóhasú ötvenes nézi a csomagtartóba lógónyelvvel pakoló csinos nejét, a pasi ordít vele, a nő restelkedve körülnéz és mosolyog….. >:(
Este: - Jó nagy szél fújhat odakint!  A teraszon lévő szélcsengőt Cilike cica két lábra állva pofozgatta a virágtartó vályúból….. c(:



A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr252582137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jazoli 2011.01.14. 10:27:58

A Pennyben már én is hallottam ilyen sztorit, de az 10 helyett 100 volt!
Nincsenek véletlenek.
Hipermarketben lehet a legjobb szociológiai, pszichológiai vizsgálatokat végezni szeretett embertársainkat megfigyelve.

nemiswan 2011.01.15. 13:19:24

@jazoli: Milyen igazad van Zoli!:)
süti beállítások módosítása