2010.11.24. 23:49 | Szerző: -Ani-

„Az élet kiszámíthatatlan, kezdjük a desszerttel!” Van benne némi igazság! Aki megteheti, szerintem semmiképp ne halogassa, ne tolja félre, a pozitív lehetőségeket, alkalmakat. Szalad az idő, vele az életünk, carpe diem! :)
„Tedd mindig azt, amit helyesnek találsz, és csináld azt, amit szeretsz!” Hm.. valahogy így kéne élni, ez lenne az igazi, csak sajnos ez nem jön mindig össze.
„Úgy éld az életed, ahogy csak teheted!” Itt mindaz érvényes, amit az előzőeknél írtam.
„Ha valamit megteszel, lehet, hogy egyszer megbánod. De ha nem teszed meg... lehet, hogy egész életedben bánni fogod!” Erről beszéltem idáig! És bölcsességre bölcsességgel: „Jobb elviselni a büntetést azért, amit megtettünk, mint sajnálni, azt, ami nem történt meg!” Lehet ezt még tetézni? Igen. „Ne sírj, mert elmúlt, nevess, mert megtörtént!”
„Ha meg akarod ismerni a múltadat, - vizsgáld meg a jelenlegi körülményeidet. Ha tudni akarod a jövődet, figyeld meg a jelenlegi cselekedeteidet!” Hatalmas igazság!
„Semmit a világon nem vinnénk véghez, ha megvárnánk, míg képesek vagyunk olyan jól csinálni, hogy senki ne találhasson benne hibát.” Ezért nem szabad sosem arra törekedni, hogy másoknak megfeleljünk!
„A megpróbáltatásban csak a legelszántabb bátorság segít. A lélek élvezi a bátorságot, és elfelejti, hogy töprengjen a bajon.” Csodálatos gyógyulás, tragédiák túlélése, de akár a siker titka  is rejlik benne...
Végül és nem utolsósorban: „Az élet túl becses ahhoz, semhogy tartalmatlanul, cél nélkül, üresen, szeretet, és végső soron REMÉNY nélkül éljünk!”


Anya elolvasta és mindjárt egy bölcsességgel válaszolt rá:
"Élj úgy mintha örökké élnél, és úgy imádkozz, mintha holnap meghalnál."

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr962471647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atom · http://atom.blog.hu 2010.11.29. 13:43:16

Boldog 650-edik bejegyzést!

-Ani- 2010.11.29. 18:11:16

@Atom: Nahát! Észre sem vettem! :)))
süti beállítások módosítása