2010.08.09. 20:31 | Szerző: -Ani-

Balcsiztunk egy kicsit, jól kifogtuk, egy nap volt napozós, strandolós, a többi ha éppen nem esős, akkor borús. Ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat, kártyáztunk, az én kedvenc játékom a scrabble, avval is játszottunk sokat, csavarogtunk, és sokat olvastunk. Net nem volt és bevallom őszintén nem is hiányzott, blogomat utazás előtt időzítettem, így a laptopomat is csak utolsó előtti nap vettem elő egy kis filmnézésre. Első este kinyírtam egy igazi pókmatuzsálemet a teraszon, másik kettőt akár egy teniszlabdát úgy szerváltam be a fűbe, még koppantak is, olyan nagyok voltak. Apci ezek után azt mondta, majd éjszaka hallgathatom, amint a pókok kopogva, káromkodva, mankójukra támaszkodva, mennek vissza a helyükre. Hű, ez úgy bennem maradt, hogy egész éjjel pókokról álmodtam, állandóan fent voltam, alig aludtam valamit. Szúnyoggal is el voltunk látva esténként rendesen, nem lehetett sötétedés után kint maradni, idén tesznek egy nagyot az irtásukra. Vendégül láttuk egy éjszakára Tónit és barátját, kollégáját Bonyit, innen mentek tovább a kecskeméti repülőnapra, sütöttünk finom saslikot, és meglátogatott minket a két gyerek, Tekla és Tamás is. Gyerek? Gyönyörű felnőtt emberek! Szombaton volt a balatonfüredi borfesztivál nyitónapja, este ellátogattunk oda is. A mutatványosokat, művészeket elijesztette a koraesti eső, kevesen voltak, nem sok nézni való volt. Ennek kicsit örültem, mert biztos megpukkadtam volna a méregtől, ha nem tudok fotózni, mivel olyan okoska voltam, hogy nem töltöttem fel a gépem aksiját és néhány fotó után szépen kikapcsolt.
Idén Balatonfüreden megnyílt a pláza, nehogy szegény városi nyaraló fiatalság bármiben is szűkölködjön, valamit nyaralás közben csinálni kell a Balatonon… plázázni. Őrület!  Benéztünk könyvvásárlás céljából, aztán maradt a camping előtti parkolóban lévő könyvsátor, jól bevásároltunk. Vasárnap Marcipán is hazaérkezett a táborból, már nagyon hiányzott! Szomorú volt a ma reggel, Tamáskámnak vissza kellett menni dolgozni, és olyan soká lesz még péntek!

Néhány kép a borfesztiválról...








 Tavaly: szerintem.blog.hu/2009/08/09/k_73
és tavaly előtt:
szerintem.blog.hu/2008/08/12/borfesztival

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr852210243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása