2010.07.27. 07:00 | Szerző: -Ani-

Rengeteg helyen jártunk, de én szép sorjában haladok itt a blogon a látnivalókkal és a napokkal. Kicsit lemaradva, de utólag kiderült mit sem számít az otthonhagyott kábel, hisz Tamáskám laptopjával ki tudom írni a fényképezőgépem kártyáján lévő képeket. Rettenetes kánikula volt az ittlétünk első napjaiban, amit aztán a péntek esti eső és vihar megszakított. Pénteken a reptéren készítettem egy hatalmas adag igazi magyar töltött paprikát, állati nagy sikere volt. Délben Linzbe mentünk, ahol egy nagyszabású fesztivált tartottak, a világ minden részéről érkeztek, legtöbbjük utca zenészek, bohócok, vásári komédiások, de voltak ott mindenféle művészek. Nagyon jól szórakoztunk. Estefelé beültünk a Mainer kávéház teraszára vacsorázni, ahol másodpercek leforgása alatt megérkezett egy iszonyú nagy zuhi, és mire be tudtunk menni, csurom vizesek lettünk. Elmosta az egész bulit a felhőszakadás, ami el sem állt másnap estig. Szegény Tóni éppen úton volt motorral hozzánk, teljesen bőrig ázott mire ide ért Bad Hallba. Szombatra Salzburg szerepelt a menüben, el is mentünk, arról majd a holnapi bejegyzésemben beszámolok.



















tavalyi linzi látogatásról:szerintem.blog.hu/2009/09/22/linz_5

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr492175983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ildsisy 2010.07.27. 08:46:33

Klassz ezek a helyzetjelentések! Mintha ott lennék, -a képek láttán... :)

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2010.07.28. 14:57:37

Szép lehetett. Szép ez a város. Ani én belefáradnék, ennyit pörögni, ennyi minden után járni. Inkább vagyok könyvmoly kicsit, mint ilyen, a világot élvező, ezerrel megismerni akaró ember, mint te.
süti beállítások módosítása