2010.07.11. 23:25 | Szerző: -Ani-

Dél Afrikában 32 csapat indult „harcba” egy hónappal ezelőtt a világbajnoki címért. Aztán jöttek sorban a meglepetések, kiestek az angolok, a franciák, az olaszok, elbúcsúztak a derekasan játszó brazilok, sok foci drukker az ő győzelmükben bízott a VB elején, lehetett a szavazatokon látni az internetes portálokon, és kiestek az argentinok is. Az „isteni” Diego csapata a Mexikó elleni meccsen is már csak mázlistaként nyert, mert Tévez fejese egy az egyben les volt, látta az egész világ Rosetti mégis gólt ítélt, utána egy mexikói védő passzolt rosszul a tizenhatoson, ebből lett a második talált gól. Argentína csúfos vereséget szenvedett, a németektől 4:0-al a negyeddöntőben. Olvastam valahol, Maradonáról, nagyon jópofa volt, hogy az „istent” többé ne engedjék kispad közelébe, inkább állítsanak neki szobrot Buenos Airesben. Összegezve a mesés jövedelmű sztárok csalódást okoztak szurkolóiknak, mindenféle kifogásokra hivatkozva. A tegnapi Uruguay-Németország meccs tetszett talán a legjobban, és Uruguay büszke lehet „fiaira”, szép az a negyedik hely. Ma Hollandia elég durván játszott, hisz az első 25 percben már 5 sárgalapot kapott, az egész VB-n szerintem nagyképű volt a játékuk. A Barcelona 26 éves játékosa Andres Iniesta a 116. percben végre belőtte a gólt, világbajnok lett Spanyolország! Hurrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr112145338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemiswan 2010.07.12. 18:17:37

Brazil győzelemre voksoltam,csak kiestek idő előtt...aztán a hollandoknak,mindegy már ,jó a második hely is :)

Olya 2010.07.17. 00:21:11

Viva Espana!!!:D:D Nagyon örülök, hogy a "csapatom" ül a világ tetején!!!:D És sajnálom, hogy vége a VB-nek, na meg persze azt is, hogy irtó sokat kell várni a következőig... De hamarosan EB! :)

-Ani- 2010.07.17. 20:53:51

@Olya: Lehetne sűrűbben! :)))
süti beállítások módosítása