2009.10.30. 22:56 | Szerző: -Ani-

Egész héten ki sem mozdultam a hülye nátha miatt, ma nekiveselkedtem és elmentem Sárvárra bevásárolni. Szerencsétlenül sikerült már az indulás, ugyanis Anya elesett a ház előtt Marci kitámasztott, vagyis éppen eldőlő bringájában.
Szegénykémen, Sárváron már látható jelei voltak az esésnek, bekékült az álla, bedagadt a tenyere, és alig bírta a térdét mozgatni.
Marcust is sajnáltam, mert láttam, hogy nagyon bántja az eset.
Sárváron holnap Simon-Júdás vásár lesz, ezt évente megrendezik, az egész országból özönlenek ide az árusok és a látogatók. Őrületes felfordulás volt már ma a városban, alig vártam, hogy kiszabaduljak onnan.
Amióta ideköltöztünk, jó sok éve, egyszer voltam a vásárban, elég is volt.
Ez nem olyan vásár, amit én szeretek!
Az nemsokára lesz, Szombathelyen a múzeumfaluban, Márton napi vásár, iparművészekkel, vásári komédiásokkal stb. Az jó!

Kedvenc vásári képem Deák-Ébner Lajostól.

Egyszer Apci megbízott egy kortárs festőt, aki lemásolta, és karácsonyra ezt kaptam tőle ajándékba, azóta mindennap gyönyörködhetek benne.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr71487895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása