2009.10.29. 21:53 | Szerző: -Ani-

Azt hiszem, hogy egy kicsit átformálom a blogomat, a csacskaságaim közé belopok néha egy két jó tanácsot a természetes szépségápolással és a fogyással kapcsolatban.
Már lánykoromban elkezdtem gyűjtögetni hasznos recepteket evvel kapcsolatban, kis noteszeket teleírogattam mindenféle jó praktikával, ezeket szép lassan közzéteszem.
Ma megosztom veletek tini korom egyik nagyon jó receptjét, ami kitűnő gyógyír a pattanásos, aknés bőrre, finom, belülről gyógyít, és minden korosztálynak ajánlom.

Csodasaláta
Este egy mély tálba három kanál zabpelyhet, szűk fél pohár tejjel önts le, keverj hozzá egy púpos teáskanál mézet. Másnap reszelj bele egy nagy almát, és adj hozzá pár csepp citromlevet.

De ne feledkezzünk meg róla, hogy a legjobb bőrápolás az egészséges élet!
Nem csak a szem, a bőr is a lélek tükre.
Ha valaki elégedett, kiegyensúlyozott, környezete is észreveszi rajta.
Külsőnk visszatükrözi testi és lelki állapotunkat, bőrünk árulkodik életkorunkról, életmódunkról, egészségünkről.
Aki nem ápolja a bőrét rendszeresen, később érzi annak hátrányát.

A bőr üdeségét, szépségét gátló tényezők:
- Környezeti ártalmak
- Mértéktelen napozás és szoláriumozás
- Alvás és oxigénhiány
- Helytelen táplálkozás
- Szakszerűtlen bőrápolás, vagy a bőrápolás hiánya

Sokszor a kevesebb több lenne!! A hidratáló és ránctalanítókészítmények nyakló nélkül való használata is lehet káros. Én sosem használtam ránctalanító krémeket, mégsem vagyok ráncos. Észbontó az áruk, és nem hiszek bennük.
Az első és legfontosabb az elégedettség és életöröm. Ha elfogadod önmagadat, mindezt párosítod pozitív gondolkodással az már fél siker, meglátszik a bőrödön. :)

Minden reggel éhgyomorra igyál annyi ásványvizet, de legjobb gyógynövény- vagy gyümölcsteát, amennyit csak bírsz. Méregtelenít, serkenti az emésztést és a keringési rendszer működését.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr341485233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása