2009.09.01. 21:50 | Szerző: -Ani-

Két napja nem tudok dolgozni a blogon. Firefoxon nem megy, az Explorer meg sz*r... :((
Vasárnap megvolt az évnyitó mise. Szokás szerint hosszúra nyúlt és néhány gyerek rosszul lett. Rosszallom ezt a megoldást, az iskolában kéne tartani az évnyitókat és az évzárókat.
Az iskola az iskola, a templom pedig maradjon templom, vagy legyen a suliban a mise, mint máskor. Délután Tamáskával Döröskén voltunk, van ott egy telkünk és a vele járó szükséges rossz, nyírni kell a füvet.
Készítettem néhány fotót…

Ezen a képen elcsíptem egy őzikét....:)

Ilyen szép a döröskei tó..


Olyan más most az élet, amióta Apci csak hétvégén van itthon. Nagyon hiányzik!
Azt hittem, hogy majd „megváltom a világot”, mindenfélét kitűztem magam elé, amit majd megcsinálok, és valahogy nem megy úgy, mint ahogy kéne. Szó szerint egy űr marad utána, amikor hétfőn visszamegy. Remélem, idővel majd megszokom, és azt is remélem, hogy nem kell sokáig szoknom.
Egy biztos, én még csavarogni is akkor szeretek, ha ő itthon van, a háttér, a biztonság, sőt Marcival is sokkal könnyebb. Vett egy laptopot és Skype-on beszélünk, de az nem ugyanaz, mint amikor itt ül a nappaliban, és ha nem is beszélünk, csak olvas, akkor is velünk van.
Marcus a hálótársam, édes ott szuszog az apja helyén, ez megnyugtat, de mégis néha hajnalban alvás helyett a tévét nézem. Tamáska elégedett a munkahelyével, repülőgépeket szerel, repül, és képzi magát, további géptípusokra.
Túl vagyok rengeteg füzet és tankönyv csomagolásán, holnap szülői értekezlet.
Ez a hét még könnyű, de félek mi lesz ha a Marci matekleckéjét kell majd elmagyaráznom, abból igen gyengén teljesítek, és most nincs itt a matekzseni apa.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr361354010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása