2009.07.13. 15:47 | Szerző: Atom

Ismét nincs internet Kissomlyón. Azt már megszokhattuk, hogy lassú, és egy erősebb szélben megszűnik a szolgáltatás, ugyanis a kiépített rendszer egy olyan vékony szálon függ, hogy azt még a legkisebb békafing is sűrűn elszakítja. Anya jelenleg emiatt mérgelődik, közben lekvárt főz, e kettő tevékenység nem keverendő össze azzá, hogy: mérgezett lekvárt főz.

A világ talán (szerintünk) legfinomabb sárgabaracklekvárja az Ő kezei közül kerül ki, így van mit az "éhező" városi gyereknek (mint én), szép lassan üvegenként elhordani otthonról. Szóval internet nincs, Anya pedig blogolna, ezért én magyarázom innen a "nagyvárosból" a blog átmeneti bejegyzéstelenségét, ami remélhetőleg pár órán belül azért megoldódik.

Atom (bár e blogon csak Tóni)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr751243867

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: simply click the following post 2018.03.21. 17:33:59

Mi London? - első rész - mind the gap

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása