2009.03.07. 20:42 | Szerző: -Ani-

Pocsék egy hetem volt! Marcika a farsangi bál után megkapta az influenzát, a gyermekorvosi rendelőben sajnos én is.
Kedden vittem vissza Marcust az orvoshoz, még egy hétig itthon marasztalta.
Borzasztó, miért nem találnak ki valamit, hogy a már gyógyult gyerekek, akik igazolásért mennek vissza ne fertőződjenek újra! Frászt kap az ember, rémes, hiába megyünk oda korán reggel, ha a doktornő nem kezdi el időben a rendelést és folyamatosan gyűlik a nép! Anyuka, gyerek újra ki van téve a vírusoknak!
Szereintem azokat, akik igazolásra várnak reggel nyolcig soron kívűl be kéne hívni...... hm... ahhoz időben kéne a munkát is elkezdeni...
Huszonöt gyerekből húsz hiányzott az osztályban, mégis haladtak az anyaggal, mégis volt lecke nem is kevés! Nyugodtan adhattak volna néhány nap szünetet!
Heti megpróbáltatásaim ezzel nem értek véget, csütörtökön vásárolni voltam. :(
Förtelmes bunkó pénztárosok dolgoznak a Lidl áruházban és a Penny Market-ben.
Látszik, hogy nem fizetik meg őket! Dúrvák, dobálják az árut, türelmetlenek.
A Lidl-ben csak félre kellett volna állnom és a cucc kirepül az ablakon!
Mondtam is a nőnek, hogy máskor oda állok a kocsival és csak be kell dobálnia.
Bezzeg a Spar áruházban a pénztáros a kezembe adta a kapribogyós és kaviáros üveget nehogy baja essék, türelmesen dolgozott és még mosolygott is!
Ja, és még egy dolog: Utálom amikor stirölik a szalagot, vagy a kosarat, suttyomban meg engem, és közben számol az illető (hallani ahogy csönget a gép a sor végén :))).
Még akkor is ha az én kosaramban nincs fél disznó mint az övében.
Soha nem nézegetem mások bevásárló kocsiját, sem a szalagot, saját dolgommal vagyok elfoglalva és ez szerintem így van rendjén! Végre kiírtam a mérgemet!
Nagyon sok jó könyv érkezett Szombathelyről a könyvtárba, ezért a blog hanyagolása, nem győzök olvasni.
Reggel meglepetés ért, minden reggel "végigrohanom" a Vas Népét, hogy Tóni írta cikket keressek, és ma mit találtam! Nem a gazdasági rovatban mint máskor......
Volt nekünk régen egy édes kicsi csacsikánk, Budaörsről hoztuk, az én fiókám arról írt. :)))

Aranyos Füleske! Sajnos nem tarthattuk meg, egy lakatos veszett el benne, bárhogy csuktuk a kert kaput, ki tudta nyitni. A kétéves Marci miatt ez veszélyes volt.
Egyszer hoztak mellé egy csacsi lányt és együtt megszöktek, önfeledten nyargalásztak a közeli mezőn amikor megtaláltuk őket. (erről szólt az írás)
Az ácsorgás sem tesz jót a szamárnak, egy másik csacsi mellé került, jó helyre, ahol néha kocsi elé fogták őket.
Megszakad a szívem még most is ha rágondolok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr90988081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása