2009.02.11. 23:50 | Szerző: -Ani-

Őrület! Mi minden történik mostanában, nem kell a harmadik világba utaznunk ahhoz, hogy nyomorgó, éhező embereket lássunk, nem kell moziba mennünk "egy kis Cosa Nostráért", borzongásért, sőt az újságok külpolitikai részét sem kell lapozgatni ahhoz, hogy tüntetéseket, zavargásokat, gazdasági csődöket olvassunk.
Mindez megtalálható már sajnos itthon is!
Régen mit sem tudtunk ezekről a dolgokról, a világ összes mocska minket is utolért.
A blogomban sosem politizáltam, most sem fogok csak kijelentem, hogy félek, és félünk mi mindannyian akiknek gyermekeik vannak!
Hová vezet ez az út, mi vár rájuk, és milyen világba születnek az unokáink?
Egy gépezet részeivé váltunk nem biztos, hogy akaratunkon kívűl és ki tudja van e ebből kiút...
Lennie kell!
Nem hiszem, hogy több a rossz ember mint a jó, márpedig a mondás szerint:
Sok lúd disznót győz!
Két világháború után építettek fel országokat a semmiből az emberek, begyógyultak sebeik és megtanultak újra nevetni! Volt gazdasági válság, de volt hozzá akarat túlélni!
80-100 éves emberek élnek köztünk, akik mesélhetnének róla mi mindenen mentek keresztül, mennyi minden fér bele egy emberöltőbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr80938101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása