2009.01.12. 14:49 | Szerző: -Ani-

Ma nagyon jó dolgom van, nem kellett dolgozni mennem, írok is egy pár sort.
A tegnapi nap pedig csodás, ágyba kaptam a reggelit, vasárnaponként mindíg így szokott lenni (csodálatos apcim van), megnéztem a kedvenc mesémet, imádom a Spongya Bob-ot, elvégre haladni kell a korral! :))) Az ebéd készítést is átvállalta a férjem. Király!
Balatoni csúszkálást terveztünk délutánra, de a ködös idő miatt áttettük máskorra, helyette Monopolyzott a család, szóval tök jó volt!
Megnézegettem újra a legutóbbi bécsi képeket, nagyon tetszett a gyertyaárús ikerpár, a szőke raszta, meg kellett örökíteni őket, fiam fotózta és el is küldte.

De van még egy saját kép is a tarsolyomban, a belvárosban fotóztam egy gyermek butik kirakatát:

Nem értem, valamit tudnak sógorék, hogy világító, csúcsfejek a kirakati babák!
Egy biztos, ebbe a boltba szerintem nem kell beráncigálni a gyereket, hátha még hozzátesszük, hogy egy intergalaktikus expedició után tervezte a ruhákat a tervező, ahol csupa szupernovákkal és űrviharokkal találkozot..... innentől nyert ügyünk van. :)))))
A mai nap azért egy kis kiakadással kezdődött. Ha bekapcsolom a gépet általában a postafiókjaimmal kezdem, majd belenézek az iwiw-be is, mert van aki oda ír levelet. Egyszer már írtam róla, hogy miért rühelem az iwiw-et......
Fúj, hogy néhányak nem ismerik az msn-t, telefont, sms-t és az üzenőfalat használják magánbeszélgetésre!
Unalmas, ezért bele sem nézek mert mindíg ugyanazok üzengetnek egymásnak, "agyarap" dolog!!!!!! Egyszerűen nem noooormális!
Szerintem azt azért találták ki, hogy közzé tehessünk dolgokat, fontosat, vicceset, jókívánságokat, de nem chat!
No, mindegy egészségükre, ezért én továbbra sem nézek bele az üzenetfalba!


A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr35872888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása