2008.08.21. 00:48 | Szerző: -Ani-

Kissomlyó bizonyos területein nincs internet.

Augusztus 15-én este tíz óra után a viharos (de azért annyira nem komoly, hogy faágakat törjön le vagy cserepeket dobáljon) szél fújt Kissomlyón, majd egyik pillanatban eltűntek az éterből a wifin keresztül érkező bitek és bájtok. Olyannyira messzire fújta őket a szél, hogy azt még a mai napig sem sikerült "összeszednie" avagy helyreállítania a szolgáltatónak. Kész vicc, mármint a szakmai felkészültség, amit az utóbbi napokban egyes emberek produkálnak. Ani (nekem csak Anya) ezért most nem tud blogolni, így helyette én jegyeztem meg eme eseményt.
Természetesen amint sikerül alkotni a PP-nek valami működőképes hálózatot, Anya ismét felbukkan a cybertér eme szegletében s újra papírra veti, avagy szövegszerkesztő modulba pötyögi gondolatait, szerinte...

Kitartás: Atom

A bejegyzés trackback címe:

https://szerintem.blog.hu/api/trackback/id/tr32625358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása